viernes, 21 de junio de 2019

1 beca de Catalogació i Informatització dels Fons de la Biblioteca Històrica Municipal i Hemeroteca Municipal (XVI edició)

BDNS (Identif.): 460753.
De conformitat amb el que preveuen els articles17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http://www.pap.minhap.gov.es/bdnstrans/index):
Primer.- Beneficiaris. Per a l'obtenció de la beca, els/les aspirants hauran de posseir les condicions següents i acreditar-les documentalment:1. Tindre la nacionalitat de qualsevol estat membre de la Unió Europea i residir a la Comunitat Valenciana.
2. Estar en possessió del títol de llicenciat/ada en Documentació o diplomat/ada en Biblioteconomia, i no haver transcorregut 5 anys des de la data de la seua obtenció.
3. No haver sigut adjudicatari/ària d'una d'estes beques de catalogació i informatització dels fons de la Biblioteca Històrica o l'Hemeroteca Municipal amb anterioritat.
4. No estar sotmesos a cap de les causes de prohibició per a obtindre la condició de persones beneficiàries establides en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions. A este efecte, els aspirants podran ser requerits per a presentar una declaració responsable amb caràcter previ a l'aprovació de l'acte administratiu de concessió de la beca.
Segon.- Finalitat. La beca té com a finalitat finançar la formació pràctica dels / de les titulats/ades universitaris/àries dels últims anys en les activitats pròpies de la Biblioteca Històrica i l'Hemeroteca Municipal de la ciutat de València.
Tercer.- Bases reguladores. Ordenança General de Subvencions de l'Ajuntament de València i els seus Organismes Públics, aprovada inicialment per acord plenari de 28 de juliol de 2016 (BOP 1-09-16), elevada a definitiva per Resolució d'Alcaldia núm. Z-903, de data 19 d'octubre de 2016 (BOP 2-11-16).
Quart.- Import. Esta beca tindrà una duració de quatre mesos, amb una dotació de NOUCENTS CINQUANTA EUROS (950 €) mensuals i un total de TRES MIL HUIT-CENTS EUROS (3.800,00 €). L'import de la beca estarà subjecte a la retenció legal que siga procedent.
Quint.- Termini de presentació de sol·licituds. El termini de presentació de sol·licituds serà de 30 dies naturals des de la publicació de l'extracte en el Butlletí Oficial de la Província (BOP). {del 21 de juny al 22 de juliol de 2019, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia