viernes, 21 de junio de 2019

borsa de treball temporal per cobrir llocs de treball de Tècnic Coordinador del Servei de Compostatge Domèstic i Comunitari del COR V5, subgrup A2 de titulació, pel procediment de concurs. (Xàtiva-La Costera)

Resultado de imagen de Consorci de Redidus Pla V5 xativa
Consorci de Redidus Pla V5
Anunci del Consorci de Redidus Pla V5 sobre extracte de la convocatoria de les proves selectives per a selección de personal i constitució d'una borsa de treball temporal per cobrir llocs de treball de técnic coordinador del servei de compostatge domèstic i comunitari del cor V5, subgrup A2 de titulació, pel procediment de concurs.
ANUNCI
Per Resolució de Gerència de 17 de juny de 2019, s'han aprovat les bases específiques de les proves selectives per a selecció de personal i constitució d'una borsa de treball temporal per cobrir llocs de treball de Tècnic Coordinador del Servei de Compostatge Domèstic i Comunitari del COR V5, subgrup A2 de titulació, pel procediment de concurs.
El contingut íntegre de les bases aprovades es troba publicat a la seu electrònica de l'COR V5 (consorciresidus.sedelectronica.es), en l'apartat de tauler d'anuncis, i a la pàgina web de l'COR (www.consorciresidus.org), al apartat (Transparència i Dades Obertes).
El termini de presentació d'instàncies serà de 10 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València. {del 21 de juny al 5 de juliol de 2019, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia