martes, 18 de junio de 2019

Borsa de treball d'Educador/a de l'Escola Infantil (C1), por concurso de méritos. Ajuntament de Benirredrà (La Safor-València)

Resultado de imagen de benirredra comarcaAnuncio del Ayuntamiento de Benirredrà sobre convocatoria de selección de personas para la constitución de una Bolsa de trabajo de educador/a de la Escuela Infantil.
ANUNCIO
Por Resolución de Alcaldía nº 282/2019, de fecha 7 de junio de 2019, se aprobaron las bases específicas y la convocatoria para la constitución de una Bolsa de trabajo de Educador/a de la Escuela Infantil, por el sistema de concurso de méritos.
Se adjuntan las bases específicas que regirán la convocatoria:
 "BASES ESPECÍFIQUES PER A LA CONSTITUCIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL D'EDUCADOR/A DE L'ESCOLA INFANTIL
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA L'objecte de la present convocatòria és la constitució d'una Borsa de Treball d'EDUCADOR/A D'EDUCACIÓ INFANTIL, assimilats al grup C, subgrup C1.
Amb la relació d'aspirants que obtinguen un mínim de 3 punts, es formarà la borsa de treball, de major a menor puntuació, per a cobrir vacants així com en funció de les necessitats del servei. La borsa de treball tindrà caràcter rotatiu, tenint sempre preferència el de major puntuació.
La Borsa de treball que es forme com resultat de la present convocatòria, tindrà una vigència indefinida en tant no es constituïsca una nova.
TERCERA. REQUISITS DELS ASPIRANTS
Podran prendre part en les proves selectives els aspirants que reuneixin els següents requisits:
a)
Tenir la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que disposa l'article 57 (Accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres Estats), de la Llei 7/2007, de 12 d'abril, de l'Estatut bàsic de l'empleat públic.
b) Tenir complerts 16 anys d'edat en la data de finalització del termini per a la presentació de sol·licituds. I no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei a l'Estat, de les Comunitats Autònomes, o de l'Administració Local, ni acomiadat d'acord amb el corresponent procediment, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
d) No patir cap malaltia ni defecte físic o psíquic que impedeixin el correcte exercici de les funcions de la plaça a la qual s'oposita.
e) No trobar-se afectat per cap de les causes d'incapacitat previstes a la legislació vigent.
f) Estar en possessió d'alguna de les següents titulacions:
- Mestre/a en Educació Infantil.
- Professor/a d'EGB especialista en preescolar.
- Tècnic especialista en Jardí d'Infància.
- Tècnic Superior en Educació Infantil.

En el cas de titulacions expedides a l'estranger caldrà aportar la corresponent documentació que acrediti la seua homologació oficial. 
g) Tindre el títol de valencià (Grau Elemental de la JQCV).
QUARTA. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I DOCUMENTACIÓ ANNEXA Les sol·licituds requerint prendre part en les corresponents procés de selecció, en les quals els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides en les presents bases generals, per a la plaça que s'opta es dirigiran al Sr. Alcalde-President d'aquest Ajuntament i es presentaran en el Registre Electrònic General d'aquest Ajuntament o en algun dels llocs previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 10 dies hàbils comptats a partir de l'endemà al de la publicació de l'anunci de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.{del 19 de junio al 3 de julio de 2019, a.i.}
Les bases íntegres es publicaran igualment en la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://benirredra.sedelectronica.es].
Al costat de les instàncies, els aspirants presentaran la següent documentació:
- Còpia del DNI.
- Còpia de la titulació exigida.
- Documentació acreditativa dels mèrits.
- Informe de vida laboral i certificat de serveis prestats.
Per a ser admesos, els aspirants presentaran instància en la qual hauran de manifestar que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits, referits sempre a la data d'expiració del termini de presentació de sol·licituds, havent d'acreditar posteriorment, mitjançant documents originals, en el cas que anaren seleccionats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia