viernes, 5 de julio de 2019

2 places d'Auxiliar Administratiu/va (C2) -règim Jurídic i règim Econòmic-. Bases. Ajuntament de La Font de la Figuera (La Costera-València)

Resultado de imagen de fon de la figuera comarcaEdicte de l'Ajuntament de La Font de la Figuera sobre les bases especifiques que han de regir la convocatoria per a cobrir en propietat dues places d'auxiliar administratiu, Auxiliar Administratiu Règim Econòmic i Auxiliar Administratiu Règim Jurídic, a temps complet, vacants en la plantilla, i incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018.
EDICTE
La Junta de Govern Local, en sessió de 9 d'abril de 2019, va aprovar les bases específiques per a la provisió de dues places d'Auxiliar Administratiu, escala administració general, vacants en la plantilla municipal i incloses en l'Oferta d'Ocupació pública de l'Any 2018, per mitjà del sistema de concurs-oposició, que són les que a continuació es transcriuen:
"BASES"
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR LA CONVOCATÒRIA PER A COBRIR EN PROPIETAT DUES PLACES D'AUXILIAR ADMINISTRATIU, ENQUADRADES EN L'ESCALA D'ADMINISTRACIÓ GENERAL, VACANTS EN LA PLANTILLA DE PERSONAL I INCLOSES EN L'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA DE L'ANY 2018, PER MITJÀ DEL SISTEMA DE CONCURS-OPOSICIÓ

PRIMERA.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat, pel procediment concurs-oposició, de dues places d'auxiliar administratiu, Auxiliar Administratiu Règim Econòmic i Auxiliar Administratiu Règim Jurídic, a temps complet, vacants en la plantilla, i incloses en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018.
Les places estan enquadrades en l'escala d'administració general, subescala auxiliar, dotades amb el sou corresponent al subgrup C2 dels previstos en l'article 76 del text refós de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic (TREBEP), aprovat per Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, en concordança amb la seua disposició transitòria tercera. Les dues places d'auxiliar administratiu tenen assignat un nivell de CD 12.
Les funcions a exercir seran especialment les següents:
Per a la plaça d' Auxiliar Administratiu Règim Jurídic (lloc de treball : Registre i Atenció Ciutadana):
...
Per a la plaça d'Auxiliar Administratiu Règim Econòmic (lloc de treball : Règim Econòmic -  Ingressos/ pagaments: Gestió Comptable):
...
TERCERA.- PUBLICACIÓ Les presents bases de la convocatòria per a la provisió de llocs vacants es publicaran íntegrament en el Butlletí Oficial de la Província València [05 de Julio de 2019 - BOP 128],un extracte de la convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, en el tauler d'anuncis municipal (seu electrònica: https://lafontdelafiguera.sedelectronica.es/info.0), en la pàgina web de l'Ajuntament de La Font de la Figuera (la publicació en la pàgina web, en tots els casos esmentats en aquestes bases, ho serà merament a efectes informatius), i anunci de la convocatòria i extracte de les bases en el Boletín Oficial del Estado.
La llista provisional i la llista definitiva de personal admès i exclòs es publicaran en el Butlletí Oficial de la Província de València, en el tauler d'anuncis (seu electrònica) i la pàgina web municipal. Els restants anuncis es publicaran únicament al tauler d'anuncis (seu electrònica) i en la pàgina web municipal, en aquest últim cas a efectes merament informatius.
QUARTA.- REQUISITS QUE HAN DE REUNIR ELS ASPIRANTS
Per a prendre part en les proves selectives d'aquesta convocatòria s'exigirà el compliment de tots i cada un dels següents requisits (art. 53 TREBEP), referits al dia en què concloga el termini de presentació d'instàncies:
a)
Posseir la nacionalitat espanyola o d'alguns dels estats membres de la Unió Europea, de conformitat amb allò que disposa l'article 54 TREBEP.
b) Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per a l'exercici de les corresponents funcions o tasques.
c) Tindre complits 16 anys i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
d) Estar en possessió del títol de Graduat Escolar, ESO, FP1 o equivalent, o en condicions d'obtindre'l en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies. Si és el cas, l'equivalència haurà de ser aportada per l'aspirant per mitjà d'un certificat expedit a aquest efecte per l'administració competent.
e) Estar en possessió del certificat del grau elemental (B1) de coneixements del valencià expedit per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o equivalent.
f) No haver sigut separat/ada per mitjà d'expedient disciplinari de cap administració pública o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni haver-se revocat el seu nomenament com a funcionari/a interí/a, ni trobar-se inhabilitat per sentència ferma per a l'exercici de qualssevol funcions públiques o d'aquelles pròpies de l'escala, subescala o classe objecte de la present convocatòria.
Si es tracta de persones nacionals d'altres estats, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent, ni haver sigut sotmès a sanció disciplinària o equivalent, que impedisca l'accés a l'ocupació pública en el seu país d'origen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia