martes, 12 de noviembre de 2019

418 places de l'escala superior d'administració general del cos superior d'administració (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya (núm. de registre de la convocatòria 242).

Bases específiques
—1 Places, funcions, perfil professional i temari 1.1 Descripció de les places Es convoca el procés de selecció per proveir 760 places de l'escala superior d'administració general del cos superior d'administració (grup A, subgrup A1) de la Generalitat de Catalunya, que es distribueixen en els torns i opcions següents:
Torn de lliure accés:
Opció general: 264 places. D'aquestes places, 12 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
Opció jurídica: 105 places. D'aquestes places, 5 es reserven per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
Opció econòmica: 17 places. D'aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades
Opció de prevenció: 18 places. D'aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
Opció de medi ambient: 14 places. D'aquestes places, 1 es reserva per a les persones aspirants que tinguin reconeguda la condició legal de discapacitades.
Torn de promoció interna:   ...
—2 Requisits de participació A més dels requisits i les condicions de caràcter general que es preveuen en el punt 2 de les bases generals i en la normativa de funció pública d'aplicació general, s'han de complir els requisits següents:
2.1 Titulació. Les persones que participin en aquest procés de selecció han d'estar en possessió d'algun dels títols universitaris oficials que consten a l'annex 4.
2.2 Llengua catalana. Coneixements de llengua catalana de nivell de suficiència (C1), de conformitat amb el que estableix el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i el Decret 161/2002, d'11 de juny, sobre l'acreditació del coneixement del català i l'aranès en els processos de selecció de personal i de provisió de llocs de treball de les administracions públiques de Catalunya.
2.3 Llengua castellana. Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir els coneixements de llengua castellana de nivell C1.
2.4.1 Requisits específics del torn de promoció interna. ...
—3 Sol·licitud de participació i pagament de la taxa La sol·licitud s'ha de tramitar en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC {del 13 de novembre a l' 11 de desembre de 2019, a.i.}, de conformitat amb l'annex 5 d'aquesta Resolució, a l'empara de l'Ordre GRI/121/2003, de 14 de març, per la qual s'aprova la tramitació telemàtica del procediment de participació en les convocatòries de processos selectius per a l'accés a determinats cossos de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en consonància amb el que preveuen la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i la Llei 29/2010, del 3 d'agost, de l'ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya.
—6 Calendari, lloc i convocatòria de realització de les proves 6.1 Calendari. Les proves s'iniciaran a partir del dia en què es compleixin tres mesos de la publicació de la convocatòria en el DOGC.
6.2 Lloc de celebració de les proves. La primera prova tindrà lloc a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. La resta de proves es duran a terme a Barcelona.
La resolució per la qual es fa pública la llista definitiva de persones aspirants admeses i excloses establirà el lloc, el dia, l'hora i les condicions de realització dels exercicis de la primera prova.
Annex 4 - Titulacions requerides per a participar en el procés de selecció
 a) Per a l'opció general, es requereix la titulació oficial del nivell universitari de grau, doctorat, llicenciatura, enginyeria o arquitectura.
b) Per a l'opció de prevenció, es requereix la titulació oficial del nivell universitari de grau, doctorat, llicenciatura, enginyeria o arquitectura i al mateix temps el títol universitari oficial en prevenció de riscos laborals o el que habiliti per a l'exercici de les funcions de prevenció de riscos laborals segons el que estableixen les directives comunitàries, o l'anterior formació específica en les tres especialitats per al desenvolupament de les funcions de prevenció de riscos laborals que determina el Reial decret 39/1997, de 17 de gener, modificat pel Reial decret 780/1998, de 30 d'abril.
c) Per a l'opció jurídica, es requereix la titulació universitària oficial de grau, doctorat o llicenciatura en dret.
d) Per a l'opció econòmica, es requereix una de les titulacions universitàries oficials següents:
- Graus en:
Administració i direcció d'empreses
Economia
Administració d'empreses i gestió de la innovació
Ciències empresarials-gestió
Direcció d'empreses (BBA)
Economia i gestió
Estudis internacionals d'economia i empresa
Comptabilitat i finances
Finances i comptabilitat
- Llicenciatures o doctorats en:
Administració i direcció d'empreses
Economia
Ciències actuarials i financeres
e) Per a l'opció de medi ambient, es requereix una de les titulacions universitàries oficials següents:
- Graus en:
Geografia
Geografia, Ordenació del Territori i Gestió del Medi Ambient
Geografia, Anàlisi Territorial i Sostenibilitat
Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial
Geografia i Ordenació del Territori
Biologia
Biologia Ambiental
Bioquímica
Bioquímica i Biologia Molecular
Biotecnologia
Enginyeria Biomèdica
Enginyeria de Sistemes Biològics
Bioenginyeria
Ciències Ambientals
Conservació de la Natura
Geologia
Ciències del Mar
Ciències i Tecnologies del Mar
Química
Física
Enginyeria Física
Enginyeria Química
Enginyeria en Tecnologies Industrials
Tecnologies Industrials i Anàlisi Econòmica / Industrial Technologies and Economic Analysis
Agroecologia i Sistemes Alimentaris
Enginyeria Agroambiental i del Paisatge
Enginyeria Alimentària
Enginyeria Agroalimentària
Enginyeria Agrària i Alimentària
Innovació i Seguretat Alimentària
Ciència i Producció Animal
Enginyeria de Bioprocessos Alimentaris
Tècniques de Bioprocessos Alimentaris
Ciència i Tecnologia dels Aliments
Tecnologia i gestió alimentària
Enginyeria de Ciències Agronòmiques
Enginyeria Agrícola
Enginyeria Forestal
- Llicenciatures o doctorats en:
Geografia
Ciències Biològiques
Biologia
Bioquímica
Biotecnologia
Ciències Ambientals
Geologia
Ciències Químiques
Química
Ciències Físiques
Física
Ciència i Tecnologia dels Aliments
- Enginyeries o doctorats en:
Enginyeria Química
Enginyeria Industrial
Enginyeria Agronòmica
Enginyeria de Forests
També seran vàlides les titulacions universitàries oficials que, tot i tenir una denominació diferent, continguin les mateixes competències acadèmiques que les dels apartats anteriors i constin en el Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT).
Així mateix, seran vàlides les titulacions estrangeres amb les mateixes competències acadèmiques que les dels apartats anteriors. En aquest cas s'haurà d'estar en possessió de la corresponent credencial d'homologació o, en el seu cas, del corresponent certificat d'equivalència. Aquest requisit no serà d'aplicació a les persones aspirants que hagin obtingut el reconeixement de la seva qualificació professional, en l'àmbit de les professions regulades, a l'empara de les disposicions de dret de la Unió Europea.
Annex 5  - Tramitació de la sol·licitud, taxa i mitjans de pagament
1. Termini i presentació de la sol·licitud La sol·licitud s'ha d'adreçar a la directora general de Funció Pública en el termini de 20 dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria en el DOGC, telemàticament a través del web Tràmits Gencat, (http://web.gencat.cat/ca/tramits/) mitjançant el formulari habilitat amb aquest efecte i seguint les instruccions que proporciona la mateixa aplicació. Les sol·licituds tramitades per aquest portal queden registrades automàticament en el Registre general electrònic.
Només es pot presentar una sol·licitud. Un cop presentada, qualsevol correcció o modificació posterior s'ha de tramitar mitjançant una petició genèrica d'acord amb el que preveu el darrer paràgraf de la base 11.
Les persones interessades compten amb l'assistència tècnica i material (tramitació atesa) per presentar la sol·licitud a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) següents:
Oficina d'Atenció Ciutadana a Barcelona (c. de Sant Honorat, 1-3)
Oficina d'Atenció Ciutadana a Girona (pl. de Pompeu Fabra, 1)
Oficina d'Atenció Ciutadana a Lleida (c. de Lluís Companys, 1)
Oficina d'Atenció Ciutadana a Tarragona (c. de Sant Francesc, 3, entresol)
Oficina d'Atenció Ciutadana a les Terres de l'Ebre (pl. de Gerard Vergés, 1, al c. de Montcada, cantonada amb el c. de Benasquer, de Tortosa)
Oficina d'Atenció Ciutadana a la Cerdanya (pl. del Rec, 5, de Puigcerdà).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia