martes, 19 de noviembre de 2019

58 places de - Titulat/da superior sanitari/ària en odontologia (subgrup A1). Institut Català de la Salut

- 1 Normes generals Aquesta convocatòria es regula pel previst en aquestes bases específiques i, en allò que no es reguli en aquestes, per les bases generals previstes en la Resolució SLT/2411/2015, de 21 d'octubre, per la qual es disposa la publicació de les bases generals que regulen els processos selectius per a l'accés a la condició de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm.6988 de 2.11.2015), modificada per la Resolució SLT/55/2018 d'11 de gener, publicada al DOGC núm. 7542, de 24 de gener de 2018, per la Resolució SLT/1236/2018, de 18 de maig, publicada al DOGC núm. 7643, de 15 de juny de 2018 i per la Resolució SLT/1514/2018, de 2 de juliol, publicat al DOGC núm. 7657, de 5 de juliol de 2018.
El sistema per resoldre el procés de selecció és el de concurs oposició, que es desenvoluparà segons el previst en aquestes bases.
El temari i el barem són els publicats a l'annex 2 i l'annex 3 respectivament.
- 2 Places convocades L'objectiu de la convocatòria és l'adjudicació definitiva per concurs oposició pel torn lliure de les places bàsiques que consten a l'annex 4 d'aquesta resolució, per la categoria de:- Titulat/da superior sanitari/ària en odontologia (subgrup A1).
Del total de places convocades es reserven 4 places per a aquelles persones aspirants que tinguin la condició legal de discapacitat igual o superior al 33%, d'acord amb el que preveu la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives i el punt 3 de l'Acord 26/2019, de 21 de març, de la Comissió Executiva del Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut, pel qual s'aprova l'oferta pública de l'any 2018 (DOGC núm.7583 de 12.4.2019.
- 3 Requisits de participació Podrà participar-hi la persona interessada que acrediti tenir els requisits previstos en la base 3 de les bases generals, que s'hauran de complir en el moment de finalitzar el termini d'inscripció i mantenir-los fins al moment de la presa de possessió de la plaça adjudicada.
Tenir el títol oficial que habilita per a l'exercici professional de titulat/da superior sanitari/ària en odontologia.
Metges que hagin completat el període de formació en l'especialitat d'estomatologia, o pel fet d'haver completat el període de formació com a resident en un centre estranger amb programa reconegut de docència per a postgraudats en l'especialitat d'estomatologia i amb títol convalidat pel Ministeri d'Educació i Ciència
En ambdós supòsits tenir l'acreditació del Consell de Seguretat Nuclear per operar o dirigir instal·lacions de raigs X amb finalitats de diagnòstic mèdic.
- 4 Inscripció La inscripció a la convocatòria s'ha de fer de forma telemàtica accedint al lloc web de l'Institut Català de la Salut (www.ics.gencat.cat). Una vegada s'ha accedit al lloc web, cal clicar l'opció “Treballeu a l'ICS” i posteriorment clicar l'opció “Sistema de gestió de recursos humans” (SGRH), on la persona s'haurà d'identificar per iniciar la sessió a l'SGRH i formalitzar la inscripció.
...
- 5 Termini d'inscripció El termini per fer la inscripció és de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC. {del 20 de novembre al 9 de desembre de 2019, a.i.}
Annex 4
Distribució de les places convocades per la categoria de titulat/da superior sanitari/ària en odontologia:
Total de places convocades: 58 places corresponents a l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2018 corresponents a la taxa addicional per l'estabilització i la consolidació de l'ocupació temporal de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (DOGC 7853 de 12.4.2019).
Total de places reservades a persones amb discapacitat legal reconeguda: 4

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia