miércoles, 6 de noviembre de 2019

borsa treball de Director/a Esportiu/iva (A1), per concurs, de l'Ajuntament del Vendrell. (Baix Penedés-Tarragona)

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària celebrada el dia 28 d'octubre de 2019, va prendre el següent acord:
“Primer.- APROVAR les bases reguladores de l'esmentat procés de selecció i disposar-ne la tramitació d'urgència, d'acord amb l'art. 33 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, les quals s'adjunten com a annex.
Segon.- CONVOCAR un procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs, per a la cobertura amb caràcter d'interinatge per substitució del titular amb reserva de lloc, de la plaça de Director/a esportiu/va, subgrup de classificació A1, de la plantilla de personal laboral de l'Ajuntament del Vendrell, i la creació d'una borsa de treball.
Tercer.- PUBLICAR les bases íntegres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i donar-ne publicitat de la convocatòria al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, al tauler d'anuncis de la Corporació i al web municipal www.elvendrell.net.
Annex
BASES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE DIRECTOR/A ESPORTIU/VA, MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS, DE LA PLANTILLA DE PERSONAL DE L'AJUNTAMENT DEL VENDRELL.
Primera. Objecte de la convocatòria. L'objecte de les presents bases és regular el procés selectiu per a la formació d'una borsa de treball per cobrir la plaça de Director/a esportiu/va, mitjançant el sistema de concurs, per a cobrir amb caràcter laboral temporal possibles vacants i/o suplències del personal de plantilla de personal laboral de l'Ajuntament del Vendrell, derivades de baixes per incapacitat temporal, i altres incidències sobrevingudes.
Aquesta nova borsa de treball tindrà una vigència durant tres anys prorrogable mentre no es convoqui un procés selectiu del mateix perfil professional dins d'una Oferta pública d'ocupació.
Al procés selectiu, li és d'aplicació el procediment de tramitació d'urgència, i es regirà, a més, per les Bases generals publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques
Denominació: Director/a esportiu/va
Subescala: Tècnic de Gestió
Grup: A1
Naturalesa: Laboral
Les condicions laborals de treball: la jornada i les retribucions seran les establertes al Conveni Col·lectiu del personal laboral i la Relació de llocs de treball de l'Ajuntament del Vendrell.
Segona. Requisits dels aspirants. Els aspirants han de reunir, a part dels requisits i condicions exigits a la base tercera de les Bases generals, els requisits específics següents:
a) Haver complert 16 anys i no superar l'edat legal de jubilació forçosa el dia en què finalitzi el termini de presentació d'instàncies.
b) Estar en possessió del títol Llicenciatura en INEF, grau en Ciències de l'Activitat Física i de l'Esport o equivalent, o estar en condicions d'obtenir-lo abans que finalitzi el termini de presentació d'instàncies.
Si es tracta d'un títol equivalent o obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació i Ciència.
c) Posseir el certificat de nivell intermedi de català (certificat C1) de la Direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català (modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener de 2014) i l'Ordre 12 de novembre, pel qual es refonen i actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixement de català de la Direcció General de Política Lingüística (modificada parcialment per l'Ordre VCP/233/2010, de 12 d'abril).
d) No trobar-se en cap de les causes d'incapacitat o incompatibilitat previstes en la legislació vigent sobre la matèria.
e) Posseir la capacitat física i psíquica necessària per a l'exercici de les funcions pròpies de la plaça convocada, i no patir cap malaltia o defecte físic que impedeixin l'exercici de les funcions pròpies de la plaça a proveir.
f) Haver satisfet la taxa d'inscripció per a la categoria corresponent amb l'import que es detalla a la Base quarta de la present convocatòria.
Tercera.- Funcions principals del lloc de treball.
- Dirigir, coordinar i supervisar els serveis que integren el departament d'esports de l'Ajuntament del Vendrell.
- Assumir la responsabilitat de la gestió del departament d'esports dins les línies aprovades per l'equip de govern i en congruència amb els objectius propis del departament, tenint sota la seva responsabilitat els llocs de treball que li siguin encomanats.
- Elaborar i presentar el projecte de pressupost, el pla de treball i les memòries informatives a l'equip de govern.
- Programar les activitats i projectes del departament establint els recursos econòmics, humans i materials necessaris .
- Supervisar aquelles activitats esportives de la ciutat, controlant la utilització de les instal·lacions.
- Elaborar informes relatius a l'àmbit d'esports, seguiment dels convenis de col·laboració i els contractes de serveis.
- Controlar, supervisar i gestionar les sol·licituds i justificacions de les subvencions esportives.
- I en general, altres de caràcter similar que li siguin retribuïdes.
Quarta. Presentació d'instàncies. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOPT. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al DOGC, i atesa la urgència d'aquest procediment els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web municipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre general de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-publica
També es podran presentar en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En el supòsit que l'aspirant es dirigeixi a qualsevol òrgan d'administració pública a presentar la seva sol·licitud i documentació, ho haurà de comunicar immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), adjuntant la còpia de la presentació de la sol·licitud normalitzada dins el termini de presentació d'instàncies.
Els drets d'examen es fixen en la quantitat de 37,31€ i han de ser satisfets prèviament pels aspirants, que han d'adjuntar el corresponent resguard acreditatiu del pagament en el moment de la presentació de la sol·licitud. Aquest pagament es podrà efectuar presencialment a les dependències del Servei d'Atenció al Ciutadà o mitjançant transferència bancària al compte de Caixabank ES98 2100 2726 7502 0005 4810 de l'Ajuntament del Vendrell, indicant nom i cognom de l'aspirant, i el codi DIRESP2019.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades obligatòriament amb còpia del DNI, còpia de la titulació requerida per participar, currículum vitae actualitzat, i copia del document acreditatiu dels coneixements de llengua catalana per tal de quedar exempt de la prova de català.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia