lunes, 1 de agosto de 2011

9 places, escala de gestió universitària (A2), sector d’administració general, pel torn lliure. Universitat de València.

RESOLUCIÓ de 30 de juny de 2011, del Rectorat de la Universitat de València, per la qual es convoquen proves selectives d’accés al grup A, subgrup A2, pel torn lliure, escala de gestió universitària, sector d’administració general d’aquesta Universitat. [2011/8298]
1. Normes generals
1.1. Aquesta convocatòria té per objecte la selecció de personal per a cobrir nou ( 9 ) llocs vacants del grup A, subgrup A2, pel torn lliure de caràcter general, escala de gestió universitària, sector d’administració general, mitjançant el sistema de concurs oposició.
1.2. Es convoca també, dins del torn lliure, un torn per a persones amb discapacitat, per al qual s’ha de reservar un total d’una vacant. Si aquest lloc no es cobreix, s’acumularà al torn lliure de caràcter general.
Les persones aspirants només poden participar o en el torn per a persones amb discapacitat o en el torn de caràcter general.
1.6 D’acord amb el que preveu l’article 75.2 de la Llei Orgànica 6/2001, de 21 de desembre, d’Universitats, aquesta convocatòria s’ha de publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) i en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE). Aquesta última publicació és la que s’ha de prendre com a referència a l’efecte del còmput de terminis per a la presentació de sol·licituds. La resta de resolucions administratives derivades d’aquesta convocatòria es publicaran únicament en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV).
2. Requisits de les persones aspirants. 2.1. Per a ser admeses en la realització d’aquestes proves, les persones aspirants han de reunir els requisits següents:
2.1.1. Tenir la nacionalitat espanyola o la d’algun dels altres estats membres de la Unió Europea, o ser nacional d’algun estat en el qual s’aplique la lliure circulació de treballadors en virtut de tractats internacionals establerts per la Unió Europea i ratificats per Espanya, en els termes en què aquesta es troba definida en el tractat constitutiu de la Unió Europea, d’acord amb el que disposa l’article 57 de la Llei 7/2007 de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
Així mateix, hi poden participar els familiars (cònjuges, ascendents o descendents) dels esmentats treballadors o treballadores que tinguen els requisits establerts en la Llei 17/1993, de 23 de desembre, modificada per la Llei 55/1999, de 29 de desembre, i pel Reial Decret 800/1995, de 19 de maig.
2.1.2. Haver complert 16 anys i no haver arribat a l’edat de jubilació.
2.1.3. Posseir almenys el títol de grau, diplomatura, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica, o estar en condicions d’obtenir-lo abans que finalitze el termini de presentació de sol·licituds.
En el cas de titulacions obtingudes a l’estranger, la persona ha d’estar en possessió de la credencial que n’acredita l’homologació.
3. Sol·licituds. 3.1. Les persones interessades disposen d’un formulari per a complimentar la sol·licitud en suport informàtic. Aquest formulari es troba a la pàgina web del Servei de Recursos Humans (PAS) d’aquesta Universitat, que té l’adreça següent: www.uv.es/~pas>.
3.3. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors des del dia 1 de setembre de 2011, si la convocatòria es publica en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) amb anterioritat a aquesta data, atés que per resolució de 8 de juny de 2011 (DOCV 20.06.2011), la Universitat de València ha declarat inhàbil el mes d’agost de 2011 a l’efecte dels processos administratius subjectes a terminis, convocats per aquesta Universitat.
Si la convocatòria es publica amb posterioritat al 31 d’agost de 2011, el termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de l’Estat (BOE).
Els dissabtes es consideraran hàbils a l’efecte del còmput de terminis.
La publicació de la convocatòria en el Diari de la Comunitat Valenciana (DOCV) tindrà només caràcter informatiu.
3.4. Presentació de sol·licituds. 3.4.1. Les sol·licituds es poden presentar:
a) En el registre d’entrada de la Universitat de València (avinguda Blasco Ibáñez, núm. 13, 46010 València), que està obert al públic de dilluns a divendres (horari: de 09.00 a 14.00 h)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia