miércoles, 3 de agosto de 2011

Estatuts de la Mancomunitat Vall del Pop.

ORDE 1/2011, d’11 de juliol, de la Conselleria de Presidència, per la qual es publiquen els Estatuts de la Mancomunitat Vall del Pop. [2011/8488]
Article únic. Publicar en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana els Estatuts de la Mancomunitat Vall del Pop, el text dels quals es transcriu a continuació com a annex, pel fet d’haver-se acreditat en l’expedient la legalitat de les actuacions.
ANNEX
Estatuts de la Mancomunitat Intermunicipal Vall del Pop
1. Municipis que integren la Mancomunitat. 1. Els municipis d’Alcalalí, Benigembla, Benissa, Castells de Castells, Murla, Llíber, Parcent, Senija i Xaló, província d’Alacant, a l’empara del que disposa l’ordenament jurídic vigent, acorden constituir-se en mancomunitat voluntària de municipis per a l’organització i prestació en forma mancomunada de les obres, serveis o activitats de la seua competència, que recullen aquests estatuts.
2. La Mancomunitat tindrà personalitat i capacitat jurídica per al compliment dels seus fins específics.
2. Denominació i seu La mancomunitat es denominarà Mancomunitat Intermunicipal Vall del Pop, i els seus òrgans administratius i de governació radicaran al municipi d’Alcalalí a la plaça de l’Ajuntament, número 1.
Aquesta seu podrà ser canviada quan convinga per raons administratives.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia