miércoles, 21 de marzo de 2018

149 places de facultatiu/iva especialista en Pediatria i les seves àrees especifiques (subgrup A1) (núm. d'identificació PED. LLIURE-2018). Institut Català de la Salut

Resultado de imagen de Institut Català de la Salut pediatraInstitut Català de la Salut   RESOLUCIÓ SLT/500/2018, de 8 de març, de convocatòria específica del procés selectiu per a proveir places bàsiques de la categoria de facultatiu/iva especialista en pediatria i les seves àrees específiques (PED. LLIURE-2018). Article 1. Fer pública aquesta convocatòria específica per proveir places bàsiques de la categoria de facultatiu/iva especialista en pediatria i les seves àrees especifiques (subgrup A1) (núm. d'identificació PED. LLIURE-2018).
Article 2. Aprovar les bases especifiques que figuren a l'annex 1 d'aquesta Resolució que complementen i adapten les bases generals previstes en la Resolució SLT/2411/2015, de 21 d'octubre, per la qual es disposa la publicació de les bases generals que regulen els processos selectius per a l'accés a la condició de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut, publicada al DOGC núm. 6988, de 2 de novembre de 2015, modificada per la Resolució SLT/55/2018 d'11 de gener, publicada al DOGC núm. 7542, de 24 de gener de 2018.
Annex 1
Bases especifiques
- 1 Normes generals. Aquesta convocatòria es regula pel previst en aquestes bases especifiques i, en allò que no es reguli en aquestes, per les bases generals previstes en la Resolució SLT/2411/2015, de 21 d'octubre, per la qual es disposa la publicació de les bases generals que regulen els processos selectius per a l'accés a la condició de personal estatutari de l'Institut Català de la Salut (DOGC núm. 6988, de 2.11.2015), modificada per la Resolució SLT/55/2018, d'11 de gener (DOGC núm. 7542, de 24.1.2018).
El sistema per resoldre el procés de selecció és el de concurs oposició, que es desenvoluparà segons el previst en aquestes bases.
El temari i el barem són els publicats a l'annex 2 i l'annex 3 respectivament.
- 2 Places convocades. L'objectiu de la convocatòria és l'adjudicació definitiva per concurs oposició pel torn lliure de les places bàsiques, que consten a l'annex 4 d'aquesta resolució, per a la categoria de:
- Facultatiu especialista en pediatria i les seves àrees especifiques (subgrup A1).
Del total de places convocades es reserven 11 places per a aquelles persones aspirants que tenen la condició legal de discapacitat igual o superior al 33%, d'acord amb el que preveu la Llei 4/2000, de 26 de maig, de mesures fiscals i administratives i el punt 3 de l'Acord 67/2017, de 22 de desembre, de la Comissió Executiva del Consell d'Administració, pel qual s'aprova per a l'any 2017 l'oferta d'ocupació pública addicional (DOGC núm.7525 de 29.12.2017).
- 3 Requisits de participació. Pot participar-hi, la persona interessada que acrediti tenir els requisits previstos en la base 3 de les bases generals, que s'hauran de complir en el moment de finalitzar el termini d'inscripció i mantenir-los fins al moment de la presa de possessió de la plaça adjudicada.
Estar en possessió del títol oficial que habilita per a l'exercici professional de facultatiu/iva especialista en pediatria i les seves àrees específiques.
- 4 Inscripció. La inscripció a la convocatòria s'ha de fer de forma telemàtica accedint al lloc web de l'Institut Català de la Salut (www.ics.gencat.cat). Un cop s'ha accedit al lloc web, cal clicar l'opció “Treballeu a l'ICS” i posteriorment clicar l'opció “Sistema de gestió de recursos humans” (SGRH), on la persona s'haurà d'identificar per iniciar la sessió a l'SGRH.
Un cop iniciada la sessió, cal anar a l'apartat “Selecció i provisió” i clicar l'opció del menú “Convocatòries de selecció”, accedint a una pantalla que pregunta: “Què vols fer?”. En aquesta pantalla cal clicar l'opció “Fer inscripció” dins l'apartat “Inscripcions” on apareixerà la convocatòria PED. LLIURE-2018, havent de clicar l'enllaç “Inscriure-s'hi” i seguir el procés indicat pel mateix sistema per formalitzar la corresponent inscripció de participació, d'acord amb el que preveu la base 4 de les bases generals.
Prèviament a fer la inscripció la persona aspirant ha d'introduir al “Gestor de currículum” del Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH), el títol acadèmic oficial de facultatiu especialista en pediatria i les seves àrees específiques que li dóna dret a participar en la convocatòria, en cas que aquest títol no estigui ja introduït.
Amb la inscripció, la persona aspirant dona el seu consentiment al tractament i publicació de les dades de caràcter personal i professional fins la finalització del procés amb la publicació de les places adjudicades al DOGC, d'acord amb el previst a la base 4 de les bases generals.
- 5 Termini d'inscripció. El termini per fer la inscripció és de 20 dies naturals comptadors des de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC. {del 22 de març al 10 d'abril de 2018, a.i.}
Annex 4
Distribució de les places convocades per la categoria de facultatiu/iva especialista en pediatria i les seves àrees específiques:
Total de places convocades: 149.
Total de places reservades a persones amb discapacitat legal reconeguda: 11.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia