miércoles, 28 de marzo de 2018

Programa Xpande Digital, de la Càmara Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València

Resultado de imagen de Programa Xpande Digital- Anunci de la Càmara Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València sobre convocatòria pública del Programa Xpande Digital, l'obertura del termini per a la presentació de sol·lictituts de participació en la Fase d'Assessorament i en la Fase d'Ajudes del Programa, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Uniò Europea.
Anuncio de la Cámara de Comercio Oficial de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Valencia sobre convocatoria pública del Programa Xpande Digital, la apertura del plazo para la presentación de solicitudes de participación en la Fase de Asesoramiento y en la Fase de Ayudas del Programa, cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.
ANUNCI
La Càmara Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de València anuncia per mitjà de la corresponent Convocatòria Pública del Programa Xpande Digital, l'obertura del termini per a la presentació de sol·lictituts de participació en la Fase d'Assessorament i en la Fase d'Ajudes del Programa, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Uniò Europea.
Primer.- Beneficiaris. Pimes, micropimes i autónoms de la demarcació territorial de la Càmara de Comerç de València.
Segon.- Objecte. L'objecte de la convocatòria és la selecció d'empreses participants en el Programa Xpande Digital. El Programa té com a objectiu recolzar el posicionament online de les empreses participants en un mercat objectiu concret, a través d'un assesorament personalitzat d'acord a una metodologia moderna i sustentada en tècniques d'intel·ligència competitiva, que té com a fi últim oferir a l'empresa un Pla d'Acció de Marquèting Digital en el mercat exterior objetiu. Així mateix, Xpande Digital oferix a l'empresa un conjunt d'ajudes per a desenvolupar el Pla d'Acció de Màrqueting Digital.
El Programa té una duració màxima de 9 mesos (duració màxima de Fase d'Assesorament i Fase d'Ajudes de 3 i 6 mesos respectivament).
Tercer.- Convocatòria. El text complet d'aquesta convocatòria està a disposició de les empreses en la seu de la Càmara de València. També es pot consultar a través del web www.camaravalencia.com/xpandedigital
Quart.- Quantia. El pressupost màxim d'execució del programa al marc d'aquesta convocatòria per al periode 2018 és de 657.897,19 euros, dins del "Programa Operativo de Crecimiento Inteligente 2014-2020".
Els recursos estimats per empresa previstos a la Fase d'Assesorament són de 2.800€, cofinançat al 50% pels Fons FEDER y al 50 % per l' Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).
Les empreses que participen a la Fase d`Ajudes dispondràn d'una ajuda de 4.000€, cofinançada en un percentatge del 50% amb càrrec als fons FEDER i el 50% amb càrrec de l'empresa.
Cinqué.- Termini de presentació de sol·licituds. El termini per a la presentació de sol·licituds s'obri una vegada transcurrits 10 dies hàbils després del día següent a la convocatoria i finalitzarà el dia 30 de septembre o fins a esgotar pressupost. El Model de Sol·licitud de Participació podrà descarregar-se a través de la web www.camaravalencia.com/xpandedigital.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia