martes, 20 de marzo de 2018

borsa de treball per a producció d'activitats culturals, de l'Institut de Cultura de Barcelona, amb la categoria d'auxiliars de suport logístic.

Oferta 1/2018
1. Identificació de la convocatòria. Bases que han de regir la convocatòria per a l'ampliació de la Borsa de treball per a producció d'activitats culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona, en la categoria d'Auxiliar de Suport Logístic.
- Categoria: Auxiliar de Suport Logístic
- Grup de titulació: C2
- Règim de treball: Contractes laborals temporals, segons les necessitats de l'ICUB.
- Jornada: segons necessitats i destí
- Horari: segons necessitats i destí
- Retribució: segons conveni vigent, amb els complements corresponents de dedicació, nocturnitat i festivitat.
- Ubicació: Els llocs que requereixi l'activitat
L'objecte d'aquesta convocatòria és l'ampliació de l'actual borsa de treball en la categoria d'Auxiliars de Suport Logístic per tasques de Producció d'Activitats Culturals de l'Institut de Cultura de Barcelona (en endavant ICUB), per a contractacions laborals temporals, segons les necessitats de l'organització de diferents campanyes de l'ICUB.
Pel que fa referència a la perspectiva de gènere, aquestes bases contemplen allò que disposa l'Ajuntament de Barcelona en el 2n Pla d'Igualtat d'Oportunitats pel període 2015-2019 en quant a la promoció d'una presència equilibrada de dones i homes en els diferents col·lectius professionals municipals.
2. Descripció funcional
2. 1. Missió:
Fer suport en la gestió de la producció tècnica d'activitats o projectes culturals, com ara son exposicions, instal·lacions, espectacles de teatre, dansa, circ, de carrer, d'animació, de participació, infantils, populars, tradicionals, concerts de tot tipus de música, recitals de poesia, presentacions, etc.
2.2. Funcions:
- Fer suport als responsables de projecte o activitat en tot allò que afecte a l'establiment de les dimensions i configuració de l 'espai a utilitzar i ocupar, participant en el muntatge, desmuntatge d'infraestructures i equipaments tècnics i tancament del recinte.
- Fer suport en la gestió dels tràmits dels permisos d'utilització i ocupació dels espais públics necessaris o afectats.
- Fer suport als tècnics en tots aquells aspectes que impliquen modificació i adaptació dels espais on s'ha de produir l'esdeveniment, considerant el pressupost que se li haurà assignat.
...
3. Requisits de participació
3.1. Tenir 16 anys complerts i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
3.2. Estar en possessió del títol acadèmic de batxillerat elemental, de formació professional de primer grau, d'educació general bàsica, de graduat en ensenyament secundari obligatori (ESO), de tècnic (LOGSE) o equivalent o qualsevol altre de nivell superior.
Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de la corresponent homologació del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
3.3. Tenir la nacionalitat espanyola o la d’altres estats membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res. D'acord amb allò, establert a l'article 57.4 del Text refós de la Llei de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic i, per tractar-se d'una relació de caràcter laboral i no funcionarial, es podran presentar a aquesta convocatòria els estrangers amb residència legal a Espanya.
També podran ser admesos el/la cònjuge, descendents i descendents del/de la cònjuge, tant de la ciutadania espanyola com de nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, independentment de la seva nacionalitat, sempre que els/les cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als/les descendents, siguin menors de 21 anys o més grans d’aquesta edat però que visquin a càrrec dels seus progenitors/res, d’acord amb el que estableixen els articles 2 i 3 del Reial Decret 240/2007, de 16 de febrer pels Estats membres de la UE i d’altres Estats part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu.
En tots els casos, les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola hauran d’acreditar documentalment la seva nacionalitat.
A més, aquelles persones candidates que accedeixen a la convocatòria pel fet de ser cònjuge, descendents o descendents del/de la cònjuge, tant de la ciutadania espanyola com de nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, o d’estats als quals sigui aplicable la lliure circulació de treballadors/res, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, hauran d’acreditar el vincle de parentiu amb el/la nacional en virtut del/la qual es presenten i, en el cas de descendents majors de 21 anys, el fet de viure al seu càrrec. Igualment, aquests/tes candidats/tes hauran de presentar declaració jurada o promesa feta pel/la nacional, en la qual aquest/a manifesti fefaentment que no està separat/a de dret del seu/seva cònjuge.
3.4. No haver estat acomiadat/da ni separat/da del servei, mitjançant expedient disciplinari, de cap Administració Pública, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per desenvolupar ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial. En el cas de tenir la nacionalitat d'un altre Estat, no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els mateixos termes, l'accés a l'ocupació pública.
3.5. No haver estat condemnat/da per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, tal i com especifica el nou apartat 5 de l'article 13 de la Llei Orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor, de modificació parcial del Codi Civil i de la Llei d'Enjudiciament civil, modificada per la Llei 26/2015, de 28 de juliol, de modificació del sistema de protecció a la infància i l'adolescència.
Tots els requisits s'han de complir el darrer dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant el temps que duri la relació laboral amb l'Institut de Cultura de Barcelona o mentre es formi part de la borsa de treball.
4. Sol·licitud de participació. Pels qui desitgin participar en aquesta convocatòria, és requisit imprescindible la presentació de la següent documentació:
- Instància i currículum degudament documentant, al Registre de l' Institut de Cultura de Barcelona, Rambla, 99 4ª planta, de dilluns a divendres de 09:00 a 14:00h i dijous tarda també de 15:30 a 17:30h, o en les Oficines d'Atenció a la Ciutadania (OAC) de l'Ajuntament de Barcelona dins l'improrrogable termini de vint dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 20 de març al 9* d'abril de 2018, a.i.} La instància també podrà ser presentada per qualsevol dels mitjans que estableix l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia