domingo, 26 de agosto de 2018

Borsa de treball d'Agent de la Policia Local (C2). Ajuntament de Capellades (Barcelona)

Per Resolució d'Alcaldia núm. 2018/582 de data 13/08/2018, es van aprovar les bases i la convocatòria per a la creació d'una borsa de treball per a la cobertura de possibles vacants del lloc de treball d'agent de la Policia Local, mitjançant concurs-oposició lliure,
S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:“Exp. 2018/832
BASES REGULADORES DE LA CONVOCATÒRIA PER CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL PER A LA COBERTURA DE POSSIBLES VACANTS DEL LLOC DE TREBALL DE AGENT DE LA POLICIA LOCAL. [DOGC 22/08/2018]
Primera.- OBJECTE Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a la selecció, pel sistema de concurs - oposició lliure, de l'ampliació de la borsa d'interinitat d'Agents de la Policia Local, enquadrada en el grup de classificació C, Subrcup C2, CD18, escala d'administració especial, sotescala de serveis especials, escala bàsica, dotada d'una retribució bruta mensual* (ANUAL?*) de 24.149,58.-€ i amb una jornada de 40,00 hores setmanals ¡, podent ser destinat a torns de matí, tarda o vespre segons les necessitats del servei.
Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d'acord amb la Llei 16/1991,de 19 de juliol, de policies locals.
Segona.- REQUISITS DELS ASPIRANTS Les persones interessades en participar en la convocatòria, han de complir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola d'acord amb la legislació vigent.
b) Tenir més de 18 anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
c) Estar en possessió del títol de graduat/da escolar o graduat/da en ESO, tècnic/ca corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic/ca auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre equivalent o superior, o estar en condicions d'obtenir-la en data de finalització del termini de presentació d'instàncies.
d) No tenir cap malaltia o defecte físic que impedeixi el desenvolupament de les funcions corresponents al lloc .caldrà aportar un certificat mèdic que ho acrediti si escau ,prèviament a la proposta del nomenament.
e) Tenir una alçada mínima de 160 cm les dones i 170 cm els homes, l'índex de massa corporal de Quetelet no podrà ser inferior a 18,5 o superior a 30. En cas que s'observi un desenvolupament muscular important, s'admetrà un marge de tolerància d'un 5%. L'índex de massa corporal s'estima mitjançant l'índex de Quetelet (pes en Kg. Dividit per l'alçada al quadrat en metres) .
f) No haver estar condemnat per cap delicte o en cas de haver-ho estat, tenir extingida la responsabilitat penal i o cancel·lats els antecedents, no estar inhabilitat/da per l'exercici de les funcions públiques per sentència ferma ni estar separat/da, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol administració pública. Per la qual cosa s'aportarà declaració jurada adjunta que figura annex III.
g) Estar en possessió del Certificat de Català del nivell B ,emès per la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya o equivalent.
h) Estar en possessió del permís de conduir de la classe A i B
Tercera.- FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. Les sol·licituds per participar en les corresponents proves d'accés, en què els aspirants faran constar que reuneixen les condicions exigides a les bases per formar part de la borsa de treball d'Agents de la Policia Local, s'adreçaran al Sr. Alcalde-President de l'Ajuntament de Capellades i es presentaran en el Registre d'Entrada d'aquest Ajuntament o bé mitjançant el procediment que regula la Llei 39/2015 de Procediment Administratiu Comú, en el termini de vint (20) dies naturals a comptar des de la publicació de la convocatòria en el BOP i en el taulell d'edictes de l'Ajuntament. En el cas que el darrer dia escaigués en dissabte o festiu, es prorrogarà fins el primer dia hàbil següent.
Les sol·licituds s'hauran d'acompanyar de :
- Fotocòpia compulsada DNI.
- Fotocòpia del carnet de conducció.
- Currículum Vitae de l'aspirant.
- Fotocòpia compulsada de la titulació acadèmica exigida.
- Certificació acreditativa del nivell de català exigit, expedit per centre oficial.
- Documentació o certificats dels mèrits que s'al·leguin en la fase de concurs.
- Document Declaració jurada.
Per ésser admesos i prendre part en el procés selectiu requerirà que els aspirants manifestin a la instància que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides a les bases de la convocatòria.
En el moment de registrar la instància és imprescindible presentar la documentació acreditativa dels requisits exigits a la convocatòria i dels mèrits al·legats pel candidat . Els requisits i els mèrits al·legats pels candidats caldrà que siguin acreditats mitjançant originals o copies compulsades. La manca d'acreditació dels requisits comportarà l'exclusió del procediment. La manca d'acreditació dels mèrits comportarà que no es valori el mèrit en el procés de selecció. Per a la realització de les compulses caldrà que cada candidat aporti l'original i la fotocòpia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia