miércoles, 29 de agosto de 2018

"Premi Senyera d'Arts Visuals 2018". Ajuntament de València

Resultado de imagen de "Premi Senyera d'Arts Visuals"- Anunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de València sobre extracte de l'Acord de 29 de junio de 2018 de la Junta de Govern Local, pel qual s'aprova la convocatòria del "Premi Senyera d'Arts Visuals 2018". BDNS (Identif.): 410189.
Anuncio del Excelentísimo Ayuntamiento de Valencia sobre extracto del acuerdo de 29 de junio de 2018 de la Junta de Gobierno Local, por el cual se aprueba la convocatoria del Premio "Senyera d´Arts Visuals 2018". BDNS (Identif.): 410189.
ANUNCI
De conformitat amb el que preveuen els articles17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http://www.pap.minhap.gov.es/bdnstrans/index):
Primer.- Beneficiaris. Podran participar en este premi les persones físiques majors d'edat empadronats amb, almenys, un any d'antiguitat en la Comunitat Valenciana. Els participants no poden estar incursos en algunes de les causes de prohibició per a obtindre la condició de persones beneficiàries que estableix l'article 13, de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.
No es podran presentar les persones que hagen obtingut aquest premi en anteriors convocatòries.
Segon.- Finalitat. La finalitat de la convocatòria es estimular i promoure la trajectòria profesional d'artistes de la Comunitat Valenciana. Cada aspirant podrà optar a este premi mitjançant una obra, amb total llibertat sobre el material emprat, sempre que este siga consistent i permeta la seua durabilitat.
Tercer.- Bases reguladores. Es regirá pel que disposa la Llei 38/2003, de 17 de novmebre, General de Subvencions, pel Reial Decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual es regula el Reglament de la Llei General de Subvencions i per la disposició adicional segona de l´Ordenança General de Subvencions de l´Ajuntament de València i els seus Organismos Públics, així com allò que s´ha arreplegat en la pròpia convocatòria.
Quart.- Premis. El pagament s'efectuarà per mitjà de transferència bancària sent un primer pagament la quantitat de 5.000 € en l'exercici 2018 i un segon de 7.000 € en exercici 2019. El premi estarà subjecte a la normativa fiscal vigent.
Quint.- Termini de presentació de sol·licituds. En el termini de 30 dies naturals des de la publicació de aquest extracte en el BOP.{del 30 d'agost al 28 de setembre de 2018, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia