martes, 21 de agosto de 2018

borsa de Treball de Tècnic d'Administració General (TAG) -A1-. Ajuntament de Cocentaina (El Comtat -Alacant)

... Primer.- Aprovar les bases per a la creació d'una borsa de Treball de Tècnic d'Administració General (TAG) que s'adjunten com a annex a aquest acord. 
Segon.- D'acord amb les bases aprovades, aquestes es publicaren en el Butlletí Oficial de la Província d'Alacant i en el tauló municipal d'edictes. Una vegada publicades, per part de l'Alcaldia s'efectuara la corresponent convocatòria publica, que es publicara tal com disposes les citades bases.
ANNEX 
BASES PER A la CREACIÓ D'UNA BORSA DE TREBALL DE TÈCNIC DE ADMINISTRACIÓ GENERAL (TAG) PER A L'AJUNTAMENT DE COCENTAINA. 
Primera.- De l'objecte de la convocatòria. 1.- És l'objecte de la present convocatòria la creació d'una borsa de treball de TÈCNIC/A D’ADMNISTRACIÓ GENERAL-TAG (grup A subgrup A1) para futurs nomenaments, segons les necessitats de l'Ajuntament, amb caràcter de funcionari/a interí i de durada determinada. 
2.- Les bases de la present convocatòria es publicaran en el tauló d'edictes de la Casa Consistorial, en la seu electrònica municipal i en el BOP d'Alacant. Tant la convocatòria com la resta d'anuncis es publicaran en el tauló d'edictes de la Casa Consistorial i en la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es). A efectes informatius tant les bases, com la convocatòria i tots els anuncis referents a aquest procés es publicaran també en la pàgina web municipal www.cocentaina.es en l'apartat serveis municipals/oposicions i borses de treball. 
Segona.- De les condicions dels aspirants. 1.- Per a participar en aquesta borsa de treball serà necessari:
a) Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadà de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea o d'aquells estats en els quals siga aplicable la lliure circulació de treballadors. 
b) Tenir complits 16 anys i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa. 
c) Estar en possessió del títol universitari de graduat/a o llicenciat/a en Dret, en Ciències Polítiques i/o de l'Administració, en Econòmiques, en Ciències Empresarials i/o Administració i direcció d'empreses (ADE) , o els títols universitaris de grau equivalents a aquestes titulacions o en condicions d'obtenir-ho en la data que finalitza el termini de presentació d'instàncies. 
En tot case l'equivalència haurà de s'aportada pels aspirants mitjançant la certificació expedida a aquest efecte per l'Administració competent en cada cas. En cas de titulacions obtingudes en l'estranger, s'haurà d'estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació. 
d) No patir malaltia o defecte físic o psíquic que impedisca el normal acompliment de les seues funcions. Els qui tinguen la condició de discapacitats, hauran d'acreditar l'aptitud per a l'exercici de les funcions corresponents a les places objecte de la present convocatòria, mitjançant dictamen expedit, per un equip interprofessional competent. En un altre cas no seran admesos a aquesta borsa de treball. Tot açò amb respecte a l'establit en l'article 37 del RD Legislatiu 1/2013, de 29 de novembre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei General de drets de les persones amb discapacitat i de la seua inclusió social. 
i) No haver sigut separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques. 
f) No estar afectat per incompatibilitat o incapacitat alguna per a prestar serveis en aquesta Administració Pública de conformitat amb l'establit en les lleis. Tercera.- De les sol·licituds. 1.- Les sol·licituds per a prendre part en aquest concurs es dirigiran al Sra. Alcaldessa-Presidenta de la Corporació, podent utilitzar el model d'instància que figura en l'annex 2, que serà facilitat a les persones interessades que així ho desitgen en l'oficina d'informació i registre d'aquest Ajuntament, situada en plaça de la Vila, 1 i en la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es) en l'apartat CIUTADANS - OCUPACIÓ. 
2.- La presentació de sol·licituds haurà d'efectuar-se en el Registre General de l'Ajuntament de Cocentaina (SIC o registre electrònic) en el termini de 10 dies hàbils, comptats a partir del següent al de la publicació de la convocatòria en el tauler d'anuncis de la Corporació i l'apartat Tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal (cocentaina.sedelectronica.es).  [BOP-Alacant Nº 159 de 21/08/2018]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia