viernes, 28 de septiembre de 2012

1 professor/a per a la docència d'un curs de valencià per a no valencianoparlants, amb caràcter laboral temporal. (A2). Ajuntament de Benicarló (Baix Maestrat-Castelló).

“BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR EL PROCÉS SELECTIU PER A LA CONTRACTACIÓ LABORAL TEMPORAL D’UN PROFESSOR/A PER A LA DOCÈNCIA D’UN CURS DE VALENCIÀ
PRIMERA. OBJECTE. L’objecte d’aquestes bases és determinar els requisits i modalitats de selecció per a la contractació d’un professor per a la docència d’un curs de valencià per a no valencianoparlants (50 hores lectives), que s’impartiran des del 9 de novembre de 2012 fins al 27 de maig de 2013.
El monitor seleccionat d’acord amb el previst a l’article 15.1 de l’Estatut dels Treballadors, serà contractat mitjançant contracte laboral de duració determinada per obra o servei determinat, pel període deduració del curs, amb una jornada de treball de dos hores a la setmana, i amb una retribució mensual en funció del nombre d’hores impartides a raó de 31,27 euros bruts/hora.
SEGONA. SISTEMA DE SELECCIÓ. El procés selectiu es realitzarà mitjançant el sistema de concurs de mèrits, d’acord amb el que es disposa a la base novena d’aquestes bases.
QUARTA. REQUISITS DE LES PERSONES ASPIRANTS. Per a ser admeses a les proves selectives, la persona aspirant ha de reunir, en la data en què acabe el termini de presentació de sol·licituds, els següents requisits:
a) Tindre la nacionalitat espanyola, sense perjudici del que es disposa a l’article 57 de la Llei 7/2007, de 12 d’abril, de l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic.
b) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de las tasques.
c) Tindre complits 16 anys i no excedir, si escau, de l’edat màxima de jubilació forçosa.
d) Haver cursat els tres primers cursos de la llicenciatura en Filologia Catalana o Traducció i Interpretació o equivalent, o de qualsevol altra llicenciatura. En aquest últim cas, s’ha de posseir també la capacitació per a l’ensenyament en valencià o el títol de mestre en valencià.
e) Acreditar l’equivalència de títols mitjançant una certificació expedida per l’autoritat acadèmica competent. En cas de posseir títols estrangers, aquests han d’estar homologats o convalidats en la data d’expiració del termini de presentació d’instàncies.
f) No haver sigut separat/da mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs
públics per resolució judicial, o per a exercir les funciones pròpies del lloc de treball, en el qual haguera sigut separat/da o inhabilitat/da.
En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública.
CINQUENA. DRETS D’EXAMEN. D’acord amb el que disposa l’Ordenança fiscal aplicable, els drets d’examen es fixen en 22,00 euros. El pagament d’aquests drets ha de fer-se efectiu en el compte corrent de Catalunyacaixa (2013/3251/54/0200004720).
Els drets d’examen només es tornaran a les persones que no siguen admeses en el procediment selectiu per falta d’algun dels requisits exigits per prendre part del procediment.
SISENA. PRESENTACIÓ D’INSTÀNCIES.
Les sol·licituds per a prendre part en la convocatòria s’han de dirigir a l’Alcaldia Presidència d’aquest Ajuntament i es pot utilitzar el model de sol·licitud que facilitarà l’oficina de Registre i Informació municipal, que també està disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de Benicarló, www.ajuntamentdebenicarlo.org.
Les sol·licituds s’han de presentar al Registre General del Ajuntament de Benicarló o en qualsevol de les formes previstes en l’article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.
El termini de presentació és de 10 dies naturals, comptadors a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló. [BOP 116 - 27 de septiembre de 2012] {del 28 de septiembre al 8* de octubre de 2012, a.i.} (al ser el 7 de octubre, domingo e inhábil)*
En les sol·licituds les persones aspirants, a més de manifestar que reunixen tots i cada un dels requisits exigits en la base quarta, han d’especificar el lloc de treball objecte de la convocatòria, així com relacionar els mèrits que desitgen que els siguen valorats.
A la instància, s’ha d’adjuntar la següent documentació:
a) Fotocòpia compulsada del DNI.
b) Fotocòpia compulsada de la titulació exigida.
c) Original o fotocòpia compulsada dels documents que acrediten els mèrits, d’acord amb el que s’establix a la base novena.
d) Justificant acreditatiu d’haver satisfet el pagament del drets d’examen.
Finalitzat el termini de presentació de sol·licituds no s’admetrà més documentació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia