jueves, 20 de septiembre de 2012

es reconeix la participació del professorat en els projectes d’innovació educativa a través del programa eTwinning.

1.- Objecte. L’objecte d’esta resolució és establir les condicions de reconeixement al professorat per la seua participació en el programa eTwinning.
2. Destinataris.  Professorat de qualsevol nivell educatiu no universitari.
3. Condicions per al reconeixement al professorat. Per a reconéixer la participació del professorat en el programa eTwinning s’establixen les condicions següents:
a) Que es registren els projectes en la web oficial del programa i obtinguen l’autorització del Servici de Programes i Estudis abans de l’inici del curs en què es realitzaran.
b) Que els projectes tinguen una duració mínima d’un curs escolar (amb inici no més tard del 15 d’octubre i finalització no abans del 31 de maig).
c) La duració màxima, a l’efecte d’este reconeixement, serà de dos cursos escolars escolars.
4. Documentació.  El professorat interessat a obtindre el reconeixement derivat de la seua participació en el projecte eTwinning ha de presentar abans del 10 d’octubre la documentació següent:
a) Certificat de la direcció del centre on s’ha realitzat el projecte eTwinning, indicant-hi els noms del professorat participant, segons el document de l’annex I.
b) Memòria de treball, segons el document de l’annex II.
c) La documentació ha de ser remesa en format electrònic a l’adreça etwinning@gva.es i en format paper a la Direcció General d’Innovació, Ordenació i Qualitat Educativa de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació, situada a l’avinguda de Campanar, 32 (46015) de València. 
5. Reconeixement. Una vegada revisada i valorada la documentació, el Servici de Programes i Estudis proposarà al Servici de Formació del Professorat el reconeixement al professorat participant en els projectes realitzats a través del programa eTwinning. Es reconeixerà, per cada curs escolar, un total de fins a 40 hores de formació al professorat responsable i de fins a 35 hores al professorat participant

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia