viernes, 21 de septiembre de 2012

tramitació de l’accés a l’habitatge de protecció pública i altres procediments administratius en matèria d’habitatge.

1. Objecte.  1. Esta orde té com a objecte regular el procediment per al reconeixement del compliment dels requisits d’accés als habitatges de protecció pública, l’obtenció de la subsidiació de préstecs d’actuacions protegides en matèria d’habitatge, així com altres procediments de tramitació diferents dels relatius a les ajudes econòmiques previstes en els plans d’habitatge assenyalats en el punt següent.
2. La tramitació, la concessió i el posterior pagament de les ajudes econòmiques que s’establisquen en els plans d’habitatge, i que no siguen objecte d’un sistema de pagament directe pel Ministeri a la persona interessada s’ajustarà al que s’establisca en les convocatòries que amb estes finalitats siguen efectuades per mitjà de la corresponent orde.
El que establix el paràgraf anterior no serà aplicable a aquells supòsits corresponents a les actuacions previstes en els convenis i en els acords interadministratiu referents a àrees d’intervenció específiques, com són les àrees de renovació o de rehabilitació urbana, àrees de sòl o programes de protecció preferent.
3. La qualificació d’actuacions, visat de contractes i les resolucions que s’atorguen en desplegament d’esta orde i de la resta de la normativa que siga aplicable, tindran tots els efectes previstos en la normativa mencionada i constituiran requisit necessari per a l’atorgament de les ajudes assenyalades en el paràgraf anterior.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia