viernes, 16 de febrero de 2018

1 plaça d' Agent de la Policia Local, (C1). Bases. Ajuntament de Gata de Gorgos

Ajuntament de Gata de Gorgos. Bases 2 places d'Agent de la Policia Local.
Resultado de imagen de gata de gorgos comarcaANUNCI
Per acord de la Junta de Govern Local del dia 6 de febrer de 2018, es van aprovar les bases i la convocatòria per a cobrir dues places de vacants en la plantilla municipal d’agents de la policia local, llocs PM025 i PM026.
S'adjunten les bases reguladores que regiran la convocatòria:
«BASES SELECTIVES PER A COBRIR EN PROPIETAT DUES PLACES DE L'ESCALA BÀSICA DE POLICIA LOCAL, CATEGORIA AGENT, DE LES QUALS UNA SERÀ PER OPOSICIÓ TORN LLIURE I UNA PER TORN DE MOBILITAT, VACANTS EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT DE GATA DE GORGOS.
1.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. És objecte de la present convocatòria la selecció/provisió en propietat de 2 places d'agent de la Policia Local, escala d'administració especial, subescala serveis especials, classe policia local, enquadrades en l'escala bàsica, corresponent-los al subgrup C1 de titulació, de les quals 1 seran seleccionades per torn lliure i 1 per torn de mobilitat corresponent a l'OEP2017.
Podran afegir-se a les places convocades les vacants que s’hagueren produït fins la data en que comence el procès selectiu, d’acord amb el que preveu l’article 8.1 del Decret 88/2001, de 24 d’abril.
El procediment selectiu serà el d'oposició per al torn lliure i el de concurs per al torn de mobilitat.
Abans que concloguen les proves selectives per torn lliure, s'haurà realitzat i resolt el concurs corresponent al torn de mobilitat. En el cas que alguna o algunes de les places convocades no fóra coberta pel torn de mobilitat, incrementarà el torn lliure.
El nombre de places convocades podrà augmentar-se amb les vacants que es produïsquen amb anterioritat a la celebració de les proves, dins dels límits establits legalment.
2.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives els aspirants hauran de reunir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies.
2.1.- TORN LLIURE.
a)
Tindre la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió del títol de batxiller superior o equivalent o complides les condicions per a obtindre'l en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies.
c) No patir malaltia o cap defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb els quadros d'exclusions mèdiques que es recullen en l’annex d'estes bases, i tindre una estatura mínima de 1,65 metres els hòmens i 1,60 metres les dones.
d) Tindre complits 18 anys, i no excedir, si és el cas, de l'edat màxima de jubilació.
e) No haver sigut separat per mitjà d'expedient disciplinari del servei de l'Estat, de les comunitats autònomes o de les entitats locals, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de funcions públiques. No tindre antecedents penals per delictes dolosos o tindre’ls cancel·lats.
f) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A, que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 kW o una relació potència/pes no superior a 0,16 kW/kg.
g) Comprometre’s, mitjançant declaració jurada, a portar armes de foc i, si és precís, a utilitzar-les.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia