martes, 13 de febrero de 2018

borsa de treball d'Agents de la Policia Local com a personal funcionari interí, Ajuntament de la Sénia (Tarragona)

1. NORMES GENERALS. L'objecte d'aquesta convocatòria és la selecció, pel procediment de concurs-oposició, d'una borsa de treball d'agents de policia local per a possibles vacants, com a personal funcionari interí de I 'Ajuntament de la Sénia. Aquesta borsa de treball serà vigent, fins que es convoqui un nou procés de selecció de personal interí i fins a un màxim de dos anys des de la seva resolució.
2. REQUISITS DE PARTICIPACIÓ A LA CONVOCATORIA. Els aspirants hauran de reunir els requisits següents:
- Tenir la nacionalitat espanyola.
- Haver complert 18 anys d'edat en el moment de finalitzar el termini de presentació d'instàncies.
- No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
- No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
- Tenir com a mínim una alçada de 1,65m els homes i 1,60 m les dones.
- Estar en possessió del títol d'educació secundària, graduat escolar, cicle formatius de grau mitjà, formació professional de primer grau o altre d'equivalent o superior.
- Estar en possessió dels permisos de conduir de la classe B.
- Acreditar els coneixements de llengua catalana: estar en possessió del certificat de coneixements de nivell intermedi (B2) de llengua catalana o equivalent (Ordre PRE/228/2004, de 21 de juny, modificada per I 'Ordre VCP/13/2007, de 24 de gener i PRE/228/224, de 21 de juny),.
- Declaració jurada per la qual es pren el compromís de portar armes de foc, d'acord amb les condicions establertes per la normativa vigent, en el supòsit que en un futur pugui ser nomenat funcionari/ària de carrera. Totes aquestes condicions s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds.
3. SOL·LICITUDS. Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al registre general de l'Ajuntament de la Sénia, amb el model normalitzat, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals des del següent al de la publicació de la convocatòria al DOGC {del 13 de febrer al 12 de març de 2018, a.i.}, i s'han d'adreçar al president de la corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. Els aspirants que presentin les sol·licituds mitjançant altres registres que no siguin el propi de l'Ajuntament de la Sénia, hauran de comunicar-ho al correu electrònic iqueralt@lasenia.cat i hauran d'adjuntar la sol·licitud registrada.
Els aspirants han de manifestar en aquest document que reuneixen totes i cada una de les condicions exigides en la base segona i es comprometen a prestar jurament o promesa tal com estableix l'article 6 de la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals.
Les sol·licituds han d'anar acompanyades d'un currículum vitae de l'aspirant, de fotocòpies del DNI, dels permisos i dels títols acadèmics exigits a la base segona. Tots els documents s'han de presentar mitjançant fotocòpies degudament compulsades.  www.lasenia.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia