lunes, 19 de noviembre de 2018

2 places d' Agent de la Policia Local (C2). Bases. Ajuntament de La Pobla de Vallbona (Camp de Turia-València)

Resultado de imagen de pobla vallbona COMARCAAnunci de l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona sobre les bases de la convocatòria de varies places d'agent de la policía local incloses en l'OEP 2016 i 2018.
ANUNCI
Per Resolució 3982/2018 de l'alcalde, de 7 de novembre s'han aprovat les bases que han de regir la convocatoria per a cubrir en propietat les places vacantes en la plantilla incloses en l'oferta d'ocupació pública dels anys 2016 i 2018:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA PER A COBRIR DIVERSES PLACES VACANTS D'AGENTS DE LA POLICIA LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE LA POBLA DE VALLBONA, INCLOSES EN L'OFERTA D'OCUPACIÓ PER 2016 I 2018
PRIMERA: OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Són objecte de la convocatòria les següents places de funcionaris:
- 2 places d'agent de policia local, una per torn lliure per oposició i una per mobilitat pel procediment de concurs i que s'ajustarà als barems establits de l'Escala de l'Administració Especial, Subescala: Serveis Especials, Classe: Policia Local i els seus auxiliars, Escala Bàsica, subgrup C1 (OEP 2016)
- 1 plaça d'agent de la policia local per torn lliure, de l'Escala de l'Administració Especial.Subescala: Serveis Especials, Classe: Policia Local i els seus auxiliars, Escala Bàsica, subgrup C1(OEP 2018)
Les places que s'oferten al torn de mobilitat que no siguen cobertes, passaran al torn lliure.
En compliment de la Disposició transitòria 7a de la Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana, aquest ajuntament, fins que el nombre de dones no abaste el 40% de la plantilla local, en les convocatòries per a l'escala bàsica s'establirà una reserva del 30% de les places per a dones.
SEGONA: CONDICIONS GENERALS DE LES PERSONES ASPIRANTS
Les persones que vulguen participar en el procediment de selecció convocat, reuniran hauran els següents requisits referits al dia en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds i hauran de mantenir-se durant tot el procés. En aquest sentit es podran efectuar les comprovacions corresponents fins a arribar a la presa de possessió com a funcionari de carrera.
Per al torn lliure:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) No tindre una inhabilitació per sentència ferma per a l'exercici de la funció pública, ni de separació del servei de cap administració pública mitjançant expedient disciplinari.
c) Mancar d'antecedents penals.
d) Estar en possessió del títol de batxiller o tècnic o equivalent o si es compleixen les condicions per obtenir-lo en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies, l'equivalència haurà de ser reconeguda com a tal per l'Administració competent i degudament acreditada per les persones aspirants.
i) Tenir almenys dívuit anys d'edat i no excedir, si escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.
f) Comprometre's, mitjançant declaració jurada, a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-les.
g) Estar en possessió dels permisos que habiliten la conducció de vehicles de les classes B i A, fet que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 Kw o una relació potència/pes inferior a 0,16 Kw/Kg.
h) No patir cap malaltia o defecte físic que impedisca l'acompliment de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'estableixen reglamentàriament, així com tenir una alçada mínima d'1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
i) Qualsevol altres requisits específics d'accés relacionats amb les funcions i les tasques a exercir que es determinen reglamentàriament.
...
TERCERA: FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES. Les instàncies mitjançant les quals es prendrà part en la convocatòria es dirigiran al Sr. Alcalde President de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, i s'hauran de presentar en el Registre d'Entrada General de l'Ajuntament, situat en l'Avinguda Colom, núm. 93 o en qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques (d'ara endavant, LPACAP), i caldrà utilitzar la instància que es facilitarà en les oficines municipals de l'Ajuntament, o bé imprimint-la de la pàgina web municipal www.lapobladevallbona.es.
...
El termini de presentació d'instàncies serà de 20 dies hàbils comptadors des del següent a la publicació de la convocatòria en el BOE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia