lunes, 26 de noviembre de 2018

2 places d'Agent de la Policia Local (C2), de l' Ajuntament de Deltebre (Tarragona)

Resultado de imagen de Deltebre  comarcaAjuntament de Deltebre  EDICTE sobre aprovació de les bases i la convocatòria de dues places d'agent de la Policia Local mitjançant concurs oposició.
La Junta de Govern Local en la seva sessió ordinària de data 14 de novembre de 2018 aprovà les bases per a la provisió de dues places d'agents de la Policia Local per concurs oposició vacants a la plantilla orgànica aprovada pel ple d'aquest Ajuntament en la seva sessió de data 5 de desembre de 2017, i havent aprovat la Junta de Govern Local, en la mateixa sessió de data 14 de novembre de 2018, l'oferta d'ocupació pública fent figurar aquests llocs de treball dintre del grup “C2” de l'article 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, s'exposen al públic a efectes de la presentació d'instàncies, durant el termini de vint dies naturals, a partir de la publicació de les mateixes en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. {del 27 de novembre al 17* de desembre de 2018, a.i}
BASES DE Convocatòria PER A L'ACCÈS, MITJANÇANT CONCURS OPOSICIÓ LLIURE DE dues PLACES D'AGENT DE LA Policia Local i constitució de borsa de treball
La Junta de Govern Local en sessió de data 14 de novembre de 2018 ha aprovat les bases del procediment selectiu per a la provisió de dues places d'agent de la policia local i la constitució d'una borsa de treball mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, d'acord amb l'oferta d'ocupació aprovada en la mateixa sessió de la Junta de Govern Local.
En compliment del que estableix l'article 5.1 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprova el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les policies locals, es publica el text íntegre de les bases aprovades.
BASES
PRIMERA. OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a l'accés, pel sistema de concurs oposició lliure de 2 places d'agent de la policia local, enquadrades en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, escala bàsica, grup de titulació C2, dotades amb les retribucions que corresponguin d'acord amb la relació de llocs de treball i la legislació vigent.
Les funcions a desenvolupar són les que els puguin ser encomanades d'acord amb la Llei 16/1991, de 10 de juliol, de les policies locals i, en el seu cas, en el reglament del cos aprovat per l'Ajuntament.
SEGONA. REQUISITS DELS ASPIRANTS Per prendre part en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents:
a) Tenir ciutadania espanyola, d'acord amb la legislació vigent.
b) Estar en possessió del títol de graduat o graduada en educació secundària, graduat o graduada escolar, tècnic o tècnica corresponent a cicles formatius de grau mitjà, tècnic o tècnica auxiliar corresponent a formació professional de primer grau o un altre d'equivalent o superior.
c) Haver complert 18 anys i no passar dels 45.
d) No haver estat condemnat per cap delicte. No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública. Serà aplicable, tanmateix, el benefici de la rehabilitació, sempre que l'aspirant ho acrediti mitjançant el corresponent document oficial.
e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies de la categoria.
f) En el cas de l'accés a la categoria d'agents, tenir una alçada mínima d'1,60 per les dones i d'1,65 pels homes.
g) Estar en possessió dels permisos de conduir de les classes A, A2 i B
h) Compromís de portar armes, que es prendrà mitjançant declaració jurada.
Tots els requisits s'han de complir el darrer dia de presentació de sol·licituds. 
TERCERA. SOL·LICITUDS Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar des del següent al de la publicació de la convocatòria al DOGC {del 27 de novembre al 17* de desembre de 2018, a.i}, i s'han d'adreçar al president de la Corporació. També poden presentar-se en qualsevol de les altres formes previstes a l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. deltebre.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia