jueves, 22 de noviembre de 2018

4 places d’agents de la Policia Local. Ajuntament d'Alcanar (Tarragona)

L´Ajuntament d'Alcanar, per acord de la Junta de Govern Local, de data 27/09/2018, va aprovar les bases i la convocatòria dels procediments de selecció per a proveir definitivament 4 places d'agent de la Policia Local d'aquest ajuntament, vacants en la plantilla de personal funcionari, incloses en l'oferta pública d'ocupació de l'exercici 2018, aprovada per la Junta de Govern Local, en sessió de data 5/07/2018 (BOPT núm. 139, 18/07/2018).
La classificació dels llocs a proveir és la següent:
- Denominació: Agent de Policia Local.
- Nombre de places: 4
- Grup de classificació: C1
- Retribucions: Corresponents al grup de classificació C1
- Escala: Administració especial
- Subescala: Serveis especials
- Classe: Policia local, categoria agent
- Règim: Funcionari/a de carrera
- Nivell de destinació: 14
El procediment selectiu és el de concurs-oposició lliure.
Les funcions a desenvolupar son les que puguin ser encomanades atenent a la categoria d'agent de policia local, d'acord amb la normativa de la funció publica per a les policies locals, i amb la relació de llocs de treball aprovada per l'Ajuntament d'Alcanar. Les sol·licituds de participació hauran d'anar dirigides a l'Alcalde-President de l'Ajuntament d'Alcanar.
No es podrà declarar superat en el procés selectiu un nombre d'aspirants superior al de les places convocades. Qualsevol proposta de persones aprovades que s'elevi a l'òrgan competent per efectuar els nomenaments, serà nul·la de ple dret quant a les actuacions relatives als i a les aspirants que superin aquest nombre.
Així mateix, les condicions o requisits que hauran de reunir o complir els i les aspirants, proves selectives a realitzar i, si escau, relació de mèrits que hauran de ser tinguts en compte en la selecció, així com la designació tribunal qualificador, i durada màxima de les proves de selecció, ordre d'actuació dels aspirants, tipus de curs selectiu a realitzar a l'Escola de Policia de Catalunya, i determinació de la durada de pràctiques, s'estableixen en les bases que regulen aquesta convocatòria (BOPT núm. 206, de data 26/10/2018, i al DOGC núm. 7742, de data 7/11/2018).
Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar al Registre General de l'Ajuntament, dins el termini improrrogable de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de l'última publicació de l'anunci de convocatòria al DOGC [del 23 de novembre al 12 de dsembre de 2018, a.i.] i/o al BOPT, amb exposició al Tauler d'Anuncis d'aquesta Corporació i etauler.
Els successius anuncis relatius a aquesta convocatòria, quan procedeixi de conformitat amb les bases aprovades, es faran públics a través de la seu electrònica corporativa (www.alcanar.cat).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia