viernes, 30 de noviembre de 2018

5 beques de col·laboració en la Delegació de Assesorament Municipal. Diputació Provincial de València

Resultado de imagen de diputacio valencia Delegació de Assesorament MunicipalAnunci de l'Excel·lentíssima Diputació Provincial de València sobre convocatòria de 5 beques de col·laboració en la Delegació de Assesorament Municipal. BDNS (Identif.): 425618.
ANUNCI
De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de noviembre, General de Subvencions, es publica l'extracte el text complet dels quals pot consultar-se en la Base de Dades Nacionals de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):
Es convoquen 5 beques de col·laboració per 2019 en concret són dos beques per a Llicenciats en Arquitectura o Grau en Arquitectura o Grau en Fonaments de l'Arquitectura, dos per a Llicenciats en Dret o Grau en Dret i una per a Llicenciats o Grau en Ciències del Treball o Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans, la base reguladora de la qual és 627187/000
Les beques convocades tenen per objecte pràctiques, estudi i col·laboració amb la Delegació convocant.
Les sol·licituds hauran de presentar dirigides el President de la Diputació de València en el termini de 20 dies naturals comptats a comptar de l'endemà de publicació en el BOP a través de la BDNS. {de l'1 al 20 de desembre de 2018, a.i.}
Els aspirants hauran de tindre nacionalitat espanyola o la d'un estat part en l'Acord sobre el Espai Econòmic Europeu.
Així mateix els aspirants hauran d'estar en possessió de la titulació requerida o del resguard d'haver abonat les taxes per a l'expedició del mateix a la data de finalització de presentació d'instàncies.
Els aspirants han de ser majors d'edat i no haver superat els 35 anys en data finalització de presentació d'instàncies, i també no haver sigut separats per expedient disciplinari del servici en qualsevol administració pública.
Junt amb la instància els aspirants hauran d'acompanyar els mèrits que al·leguen per a l'obtenció de qualsevol de les beques, admetent-se només una sol·licitud per aspirant, i hauran d'acompanyar-la declaració jurada de renúncia al gaudi de la beca, en cas de ser adjudicatari, en el cas que siga seleccionat per a una altra beca o semblant ja que siga incompatible.
La dotació econòmica de cada una de les beques convocades és de 1.000 (mil) euros al mes, detraient-se les quanties d'IRPF i aportació a la Seguretat Social que corresponga el beneficiari.
La duració de les beques serà des de la data d'efectes d'adjudicació l'any 2019 fins al 31 de desembre de 2019.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia