martes, 22 de enero de 2019

1 plaça d' Inspector de la Policía Local, (A2). Bases. Ajuntament de La Pobla de Vallbona (Camp de Turia-València)

Resultado de imagen de comarca La Pobla de VallbonaAnunci de l'Ajuntament de La Pobla de Vallbona sobre bases de la convocatoria d'una plaça d'inspector de la policía local, inclosa en la primera ampliació de l'OEP 2018.
ANUNCI
Per Resolució 91/2019 de la regidora delegada de personal, de 15 de gener s'han aprovat les bases que han de regir la convocatoria per a cubrir en propietat la plaça vacant en la plantilla inclosa en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018:
BASES DE LA CONVOCATÒRIA D'UNA PLAÇA VACANT D'INSPECTOR DE LA POLICIA LOCAL EN L'AJUNTAMENT DE LA POBLA DE VALLBONA, INCLOSA EN LA PRIMERA AMPLIACIÓ DE L'OEP DEL 2018
PRIMERA: OBJECTE
Es objecte de la convocatòria una plaça vacant d' Inspector de la policía local, per torn lliure, pel sistema de concurs-oposició, de l'escala de l'administració especial, subescala serveis especials, classe policía local i els seus auxiliars, escala técnica, Grup A, subgrup A2.
SEGONA: REQUISITS DELS ASPIRANTS
Els aspirants hauran de reunir els següents requisits, referits al dia en què finalitze el termini d'admissió de sol·licituds:
a) Tenir la nacionalitat espanyola.
b) No tindre una inhabilitació per sentència ferma per a l'exercici de la funció pública, ni de separació del servei de cap administració pública mitjançant expedient disciplinari.
c) Mancar d'antecedents penals.
d) Estar en possessió del títol universitari de grau o equivalent o tenir complertes les condicions per obtenir-ho en la data que finalitzi el termini de presentació d'instàncies. L'equivalència haurà de ser reconeguda com a tal per l'Administració competent en cada cas concret i degudament acreditat en tal sentit pels aspirants
e) Tenir almenys divuit anys d'edat i no excedir, si escau, de l'edat màxima de jubilació forçosa.
f) Comprometre's, mitjançant declaració jurada, a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-les.
g) Estar en possessió dels permisos que habilien per a la conducció de vehicles de les classe B, amb un any d'antiguitat, i A que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 Kw o una relació potencia/pes no superior a 0,16 Kw/Kg.
h) No sofrir malaltia o defecte físic algun que impedisca l'acompliment de les funcions, d'acord amb els quadres d'exclusions mèdiques que s'estableixen reglamentàriament, així com tenir una alçada mínima d'1,65 metres els homes i 1,60 metres les dones.
i) Qualssevol altres requisits específics d'accés relacionats amb les funcions i les tasques a exercir que es determinen reglamentàriament.
Tots els requisits hauran de complir-se en l'últim dia del termini de presentació de sol·licituds i mantenir-se durant tot el procés selectiu. En aquest sentit es podran efectuar les comprovacions oportunes fins a arribar a la presa de possessió com a funcionari de carrera.
TERCERA: FORMA I TERMINI DE PRESENTACIÓ D'INS-TÀNCIES. Les instàncies mitjançant les quals es prendrà part en la convocatòria es dirigiran al Sr. Alcalde President de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona, i s'hauran de presentar en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament, situat en l'Avinguda Colom, núm. 93 o en qualsevol de les formes que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques (d'ara endavant, LPACAP), i caldrà utilitzar la instància que es facilitarà en les oficines municipals de l'Ajuntament, o bé imprimint-la de la pàgina web municipal www.lapobladevallbona.es.
Hauran d'estar degudament emplenades i reuniran els requisits genèrics que s'estableixen en els articles 66 i 69 de la LPACAP i caldrà manifestar que reuneixen tots i cadascun dels requisits d'admissió, així com que disposa de la documentació original que així ho acredita i que la posarà a disposició de l'Administració quan li siga requerida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia