domingo, 13 de enero de 2019

750 places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra (grup C, subgrup C1).

Article 1.- Convocar mitjançant oposició lliure 750 places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra (grup C, subgrup C1).
Annex 1
Bases
—1 Normes generals. 1.1 S'obre la convocatòria per cobrir 750 places de la categoria de mosso/a de l'escala bàsica del cos de Mossos d'Esquadra.
1.2 L'àmbit de destinació de les persones que ocupin els llocs de treball és el comprès a tot el territori de Catalunya.
1.3 Les funcions que han de realitzar les persones participants que siguin nomenades funcionàries són les atribuïdes als mossos d'esquadra a l'article 12 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra, i d'acord amb el que estableixen els apartats 1.d) i 2 de l'article 19 de la Llei 10/1994, d'11 de juliol, de la Policia de la Generalitat – Mossos d'Esquadra.
1.4 Les proves de selecció es faran d'acord amb les bases i les especificacions que figuren als annexos d'aquesta Resolució.
—2 Requisits per participar a la convocatòria. 2.1 Les persones participants han de complir els requisits següents:
a) Tenir la nacionalitat espanyola d'acord amb la legislació vigent.
b) Haver complert 18 anys i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa.
c) Tenir el títol de batxiller, de tècnic o un altre d'equivalent o superior. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar de l'homologació corresponent de l'òrgan competent.
d) Tenir una alçada mínima d'1,65 m els homes i d'1,60 m les dones i tenir un índex de massa corporal de Quetelet entre 18,5 i 30 d'acord amb el que estableix la base 6.1.5 d'aquesta convocatòria.
e) No estar inclòs en cap causa d'exclusió mèdica de les que consten a l'annex 3 d'aquesta convocatòria.
f) No tenir antecedents penals, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial ferma.
g) No haver estat separat, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes.
h) Haver satisfet la taxa d'inscripció que correspongui, d'acord amb el que estableixen les bases 3.2 i 3.3 d'aquesta convocatòria, sempre que no es trobi incurs en el supòsit d'exempció establert a la base 3.3.2.
i) Prendre el compromís de portar armes mitjançant una declaració jurada.
j) Estar en possessió del permís de conduir vehicles de la classe B, en vigor, o permisos equivalents d'acord amb la normativa aplicable.
2.2 Per a l'admissió en aquesta convocatòria, les persones participants han de posseir tots els requisits el dia de finalització del termini de presentació de sol·licituds, excepte l'especificat a la base 2.1.j) d'aquesta convocatòria. El requisit de la base 2.1.j) s'ha de complir dins el termini de presentació de la documentació acreditativa dels requisits, previst a la base 6.2.2, termini que es farà públic en el moment de publicar la relació de persones convocades a la realització de la fase de formació.
En tots els casos, aquests requisits s'han de mantenir fins a la presa de possessió com a funcionaris.
—3 Participació en la convocatòria. 3.1 Presentació i termini de la sol·licitud de participació. La sol·licitud de participació s'ha d'adreçar al secretari general del Departament d'Interior. El termini per presentar la sol·licitud de participació és de vint dies hàbils a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta convocatòria al DOGC. {del 12 de gener al 8 de febrer de 2019, a.i.}
3.2 Formes de presentació de la sol·licitud de participació. 3.2.1 Presentació telemàtica. La sol·licitud de participació s'ha de tramitar a través de la plataforma Tràmits Gencat accedint a l'adreça http://web.gencat.cat/ca/tramits, mitjançant el formulari habilitat a l'efecte i seguint les instruccions que proporciona la mateixa aplicació. Les sol·licituds de participació enviades per aquest portal queden registrades automàticament en el Registre general electrònic.
...
3.2.2 Presentació presencial. La sol·licitud de participació es pot obtenir a l'adreça http://web.gencat.cat/ca/tramits i es pot presentar en els registres del Departament d'Interior, de la Direcció General de la Policia i dels serveis territorials del Departament d'Interior. També es pot presentar en qualsevol dels llocs que estableix la normativa vigent. En el cas que s'opti per presentar-la en una oficina de Correus, s'ha de fer en sobre obert per tal que la sol·licitud de participació sigui datada i segellada pel funcionari de Correus abans de ser certificada.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia