martes, 8 de enero de 2019

1 plaça de tècnic/a superior de Pressupostos i Comptabilitat (A1). Bases. Ajuntament de Sueca

Anunci
La Junta de Govern Local, en sessió celebrada el dènou de novembre de dos mil díhuit, va adoptar l'acord següent:
PRIMER.- Aprovar les Bases específiques que regiran la provisió en propietat d'una plaça de tècnic/a superior de Pressupostos i Comptabilitat.
Convocatòria i bases per a la selecció d'una plaça de funcionari/ària de carrera de l'ajuntament de sueca de tècnic/a superior de pressupostos i comptabilitat, mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure
PRIMERA.- Característiques de la convocatòria
NATURALESA: Funcionari/ària de carrera.
ESCALA: Administració Especial.
GRUP: A, Subgrup: A1. C. Destinació: 28.
TITULACIÓ EXIGIDA: Grau o Llicenciat en ADE; Grau o Llicenciat en Economia; Grau en Finances i Comptabilitat o equivalent de conformitat amb la normativa d'aplicació.
SISTEMA DE SELECCIÓ: Concurs-oposició lliure.
SEGONA.- Objecte de la convocatòria
És objecte de la present convocatòria la selecció d'un/a tècnic/a superior de Pressupostos i Comptabilitat com a funcionari/ària de carrera, davant de la vacant existent en l'actualitat en la plantilla municipal, la qual correspon a l'escala d'Administració Especial, subescala tècnica, classe superior, grup A, subgrup A1, conforme la classificació prevista en l'art. 76 del Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic. Esta plaça està continguda en l'oferta d'ocupació pública de l'any 2018 publicada en el Butlletí Oficial de la Província de València núm. 118, de 20 de juny de 2018.
La present convocatòria servirà també com a borsa de treball per aquells aspirants que després de superar les proves no siguen proposats pel tribunal per a cobrir la plaça vacant existent, i quedarà anul·lada qualsevol borsa que hi haguera amb anterioritat.
TERCERA.- Selecció
La selecció s'efectuarà per mitjà del procediment de concurs-oposició lliure i es farà pública per mitjà d'anuncis en el tauler d'edictes, pàgina web i la publicació integra de les bases en el BOPV i un breu extracte en el DOGV i BOE.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia