martes, 1 de enero de 2019

5 places d' Agent de la Policia Local (C1). Bases. Ajuntament de Paiporta (HortaSud-València)

Resultado de imagen de paiporta comarcaEdicte de l'Ajuntament de Paiporta sobre aprovació de bases i convocatòria del procés selectiu per a cobrir en propietat de 7 places d'agent de la policía local, 5 places mitjançant el sistema de oposición i torn lliure y 2 places mitjançant el sistema de concurs i torn de mobilitat.
EDICTE
Mitjançant resolucions de l'alcaldia números 1537/2018 i 1899/2018, de datas 26/10/2018 i 14/12/2018, s'han aprovat les bases específiques del procés selectiu per a cobrir en propietat 7 places d'agent de la policía local, 5 places mitjançant el sistema de oposición i torn lliure y 2 places mitjançant el sistema de concurs i torn de mobilitat.
El contingut íntegre de les bases és el que es reflecteix a continuació:
"BASES ESPECIFIQUES PER A LA COBERTURA EN PROPIETAT DE SET PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL, CINC PLACES MITJANÇANT EL SISTEMA D'OPOSICIÓ I TORN LLIURE I DOS PLAÇES MITJANÇANT EL SISTEMA DE CONCURS I TORN DE MOBILITAT.
PRIMER.- OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA. 1.1. És objecte de la present convocatòria la provisió en propietat de set places d'agent de la Policia Local, vacants en la plantilla de personal funcionari d'este Ajuntament, i incloses en l'oferta d'ocupació pública corresponent a l'exercici 2018 (BOPV de data 03/08/2018). Cobrint-se cinc d'elles pel torn lliure per mitjà del sistema d'oposició i dos pel torn de mobilitat per mitjà del sistema de concurs.
1.2. Les esmentades places estan enquadrades en l'escala d'Administració Especial, subescala bàsica, Grup de classificació C, subgrup C1 dels previstos per l'article 76 del Reial Decret Llei 5/2015, de 30 d'octubre, de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, nivell de complement de destí 18 i la resta d'emoluments que corresponguen de conformitat amb la legislació vigent.
SEGONA.- CONDICIONS DELS ASPIRANTS. Per a prendre part en les proves selectives convocades, els aspirants hauran de reunir en el dia de finalització del termini de presentación d'instàncies i mantindre fins al moment de la presa de possessió coma funcionari de carrera, el requisits següents:
2.1.Torn Lliure:a) Tindre la nacionalitat espanyola.
b) No tenir una inhabilitació por sentencia ferma per a l'exercici de la función pública, ni de separació del servei de cap administración pública mitjançant expedient disciplinari.
c) No tenir antecedents penals.
d) Estar en possessió del títol de batxiller o tècnic o equivalent, haver superat les proves d'accés a la universitat per a majors de 25 anys o tindre complides les condicions per a obtindre en la data en què finalitze el termini de presentació d'instàncies. L'equivalència o homologació de títols haurà d'acreditar-se per mitjà de certificació expedida per l'Administració educativa.
e) Tenir almenys divuit anys d'edat i no excedir, si escau, l'edat máxima de jubilació forçosa
f) Comprometre's, mitjançant de declaració jurada, a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-les.
g) Estar en possessió dels permisos de conducció de vehicles de les classes B i A que permeta la conducció de motocicletes amb unes característiques de potència que no sobrepassen els 25 Kw o una relació potencia/peso no superior a 0,16 Kw/Kg.
h) No patir cap malaltia o cap defecte físic que impedisca el exercici de les funcions pròpies de la seua escala i categoria, d'acord amb el barem d'exclusions mèdiques establit per l'Orde de 23 denovembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques.
i) Tenir una estatura mínima de 1,65 metres els hómens i 1,60 metres les dones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia