miércoles, 2 de enero de 2019

borsa de treball de Psicòleg. Ajuntament de Gandia

Resultado de imagen de gandiacomarca- Anunci de l'Ajuntament de Gandia sobre constitució d'una borsa de treball de psicòleg.
ANUNCI
Les bases i la convocatòria per a la constitució de la borsa esmentada han estat aprovades per Decret número 2018-8067 Regidor de Govern Delegat de L'àrea d'Administració, Modernització i Govern Obert, de data 14 de desembre de 2018 i es publiquen a la pàgina web municipal i tauló d'anuncis.
Les sol · licituds s'han de presentar al Registre d'Entrada de l'Ajuntament de Gandia, o en la forma que preveu l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en el termini de 20 dies naturals, comptats des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València {del 3 al 22 de gener de 2019, a.i.}, tauler d'Anuncis de l'Ajuntament i en la web municipal: www.gandia.org
S'ha d'acompanyar a la instància, el resguard acreditatiu de l'ingrés dels drets d'examen, per import de 25 euros. El pagament s'ha de fer efectiu mitjançant el compliment del model oficial d'autoliquidació que es troba a la pàgina web de l'Ajuntament (www.gandia.org) i l'ingrés a qualsevol de les entitats col·laboradores de la recaptació municipal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia