viernes, 21 de abril de 2017

1 Fisioterapeuta (A2), per concurs, del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç de l'Alt Urgell (CDIAP)

Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell ANUNCI sobre convocatòria d'un lloc de treball de personal laboral temporal de fisioterapeuta del Centre de Desenvolupament i Atenció Precoç de l'Alt Urgell (CDIAP) (exp. PER-2017-15).
BASES PER A LA PROVISIÓ DE PERSONAL LABORAL PER SUBSTITUCIÓ D'UNA BAIXA MATERNAL MITJANÇANT CONCURS D'UN LLOC DE TREBALL DE FISIOTERAPEUTA PEL CENTRE DE DESENVOLUPAMENT INFANTIL I ATENCIÓ PRECOÇ DE L'ALT URGELL i CONSTITUCIÓ DE BORSA PER A SUBSTITUCIONS I ALTRES.
Denominació de la corporació: Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.
Denominació del lloc de treball: Fisioterapeuta al Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell (Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç CDIAP).
Descripció breu del lloc de treball: Estudi, avaluació, diagnòstic i tractament dels retards o trastorns motrius en nens i nenes d'entre 0-6 anys.
Tipus i durada del contracte: Laboral. Contracte de substitució per baixa per maternitat i, si és el cas, de permís per vacances i/o per acumulació dels períodes de reducció de jornada i d'alletament que li puguin correspondre. S'establirà un període de prova inicial d'un mes.
Data prevista d'inici contracte: Abril/maig 2017.
Jornada laboral: 20 hores setmanals en horari de mati i tarda.
Retribució inicial: Bàsiques A-2 , CD-22.
Sistema de selección: Concurs
I. REQUISITS GENERALS PER A PRENDRE PART EN EL CONCURS:
a) Ser ciutadà d'un país de la Unió Europea, sense perjudici d'allò disposat per a l'accés a l'ocupació pública de nacionals d'altres Estats.
b) Posseir la capacitat funcional per al desenvolupament de les tasques de la plaça objecte de convocatòria.
c) Haver complert 16 anys d'edat i no excedir l'edat establerta com a màxima de jubilació forçosa legal per l'accés a l'ocupació pública.
d) No haver estat separat / separada, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l'accés al cos o escala de funcionari, o per a exercir funcions similars a aquelles que ocupaven en el cas del personal laboral, en el qual hagués estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d'altre Estat, no trobar-se inhabilitat / inhabilitada o en situació equivalent ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi, en el seu Estat, en els termes a l'accés a l'ocupació pública
e) No haver estat condemnat per sentència ferma per un delicte contra la llibertat i indemnitat sexual, que inclou l'agressió i l'abús sexual, assetjament sexual exhibicionisme i provocació sexual, prostitució i explotació sexual i corrupció de menors, així com tràfic d'éssers humans.
f) No trobar-se incurs/a en causa d'incapacitat de les contingudes en la legislació vigent.
g) Estar en possessió del la diplomatura o grau en fisioteràpia o, en condicions d'obtenir-lo en la data en què acabi el termini de presentació d'instàncies.
h) Acreditar el coneixement de la llengua catalana mitjançant el certificat del nivell C de la Junta Permanent de Català o algun dels certificats o títols equivalents esmentats a l'annex del Decret 14/1994, de 8 de febrer (DOGC 1859 d'11.2.94) de la Generalitat de Catalunya.
a. En el cas que algun dels concursants no compti amb el certificat o títol esmentats, el tribunal de valoració del concurs avaluarà aquests coneixements. En aquest cas, el tribunal estarà assessorat per personal amb títol idoni per avaluar el coneixement de la llengua catalana.
i) Acreditar coneixement de llengua castellana : Les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola han de tenir coneixements de llengua castellana del nivell C2. Aquest coneixement s'acredita mitjançant la superació de la prova o l'exercici establert a aquest efecte o la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:
b. Certificat d'haver cursat l'educació primària i la secundària a l'Estat espanyol.
c. Diploma d'espanyol com a llengua estrangera (nivell C2 o equivalent), que estableix el Reial Decret 1137/2002, de 31 d'octubre, modificat per Reial decret 264/2008, de 22 de febrer.
d. També estan exemptes de realitzar l'exercici de coneixements de llengua castellana les persones aspirants nacionals de països en què la llengua castellana sigui llengua oficial o que hagin cursat en llengua castellana els estudis conduents a obtenir la titulació exigida com a requisit d'accés.
j) Acreditar coneixements informàtics de nivell bàsic (1) de l'ACTIC. Cas que no es disposi del certificat esmentat, es farà una prova d'avaluació d'aquests coneixements.
k) Estar en possessió del carnet de conduir B vigent.
Per als nacionals d'altres estats
Els nacionals dels Estats membres de la Unió, el cònjuge dels espanyols i dels nacionals d'altres Estats membres de la Unió Europea (sempre que no estiguin separats / separades de dret i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguin separats / separades de dret, siguin menors de vint-i-un anys o majors de l'edat dita dependents), les persones incloses en l'àmbit d'aplicació dels Tractats Internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya en els quals sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, i els estrangers amb residència legal a Espanya podran accedir a les Administracions Públiques, com a personal laboral, en igualtat de condicions que els espanyols.
Per prendre part en les proves selectives, totes aquestes condicions s'hauran de reunir en la data en que finalitzi el període de presentació de sol·licituds i mantenir-les fins el moment de la contractació.
Cas que no es tingui els certificats assenyats en els punts h), i) i j) de l'apartat anterior, els aspirants hauran de fer una prova per acreditar-ho. Aquest exercici es valorarà en apte/a o no apte/a
II. PRESENTACIÓ D'INSTÀNCIES I ADMISSIÓ D'ASPIRANTS:
II.1 Les instàncies per a prendre part en el concurs, en les que els aspirants declararan que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en la convocatòria, llevat del que s'assenyala en les lletres h), i) i j) de l'apartat anterior pel cas que hagin de fer la prova, s'adreçaran al President del Consorci d'Atenció a les Persones de l'Alt Urgell i es presentaran en el Registre General de l'entitat (Plaça Soldevila, 1 de La Seu d'Urgell), en dia i hores hàbils d'atenció al públic (de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 hores), des del dia següent a la publicació de l'anunci corresponent al BOP i fins als vint dies naturals (20) següents a la data de publicació de l'anunci corresponent al DOGC, segons el model adjunt (ANNEX 1). Si els dies d'acabament dels terminis o d'actuació obligada fossin festius, passaran les actuacions al dia següent hàbil.{del 22 de maig a l' 11 de maig de 2017, a.i.}    https://seu-e.cat/web/capau

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia