viernes, 21 de abril de 2017

Borsa de Treball temporal d’atenció al públic per a la substitució transitòria del personal de l’Ajuntament dels Poblets (Marina Alta-Alacant)

Per acord de la Junta de Govern Local de data 11 d’abril de 2017 s’han aprovat les Bases i la convocatòria per a la constitució d'una Borsa de Treball temporal d’atenció al públic per a la substitució transitòria del personal de l’Ajuntament dels Poblets durant períodes de vacances i en casos d’excés o acumulació de tasques , amb carácter excepcional i circumstamcial. 
Les bases podrán ser consultades a partir de la publicació d’aquest edicte en el Butlletí Oficial de la Província, en el tauler d’edictes de l’Ajuntament i en la seu electrónica municipal (www.elspoblets.sedelectronica.es). 
La resta d’anuncis del procediment de selecció es publicaran en el tauler d’anuncis i en la seu electrònica de l’Ajuntament. 
Les sol·licituds se presentaran en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament o en el Registre Electrònic de la seu electrónica (www.elspoblets.sedelectronica.es) en el termini de 10 dies naturals comptadors des del dia següent al d’aquesta publicació en el Butlletí Oficial de la Província [Nº 76 de 21/04/2017], en model normalitzat. {del 22 de abril al 2* de maig de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia