miércoles, 19 de abril de 2017

borsa de treball de 10 Tècnics/ques en Turisme (A2). Excel·lentíssima Diputació Provincial de València. Patronat Provincial de Turisme de València

http://www.lasprovincias.es/las_provincias/noticias/201601/08/media/cortadas/logos--575x323.jpgExcel·lentíssima Diputació Provincial de València. Patronat Provincial de Turisme de València 
ANUNCI 
Mitjan Decret 31/2017, de 9 de març, del president del Patronat Provincial de Turisme de València s’ha disposat convocar un procediment selectiu per a la formació d’una borsa de treball de deu tècnics/ques, de conformitat amb les següents: 
«BASES PER A LA CONSTITUCIÓ D’UNA BORSA DE TREBALL DE DEU TÈCNICS O TÈCNIQUES EN TURISME PER A PRESTAR SERVEIS EN L’ORGANISME AUTÒNOM PATRONAT PROVINCIAL DE TURISME DE VALÈNCIA 
Primera. Objecte i funcions. L’objecte de la present convocatòria és la formació d’una borsa de treball de deu tècnics o tècniques en turisme, mitjan concurs-oposició, per a l’exercici provisional de llocs de tècnic/a mitjà en turisme, laborals temporals o funcionaris interins, pertanyents al subgrup de classificació A2, en el Patronat Provincial de Turisme de València, a fi de cobrir les necessitats de personal que pogueren sorgir, i per desenvolupar les funcions i tasques específiques assenyalades a continuació: 
- Assistència tècnica en el desenvolupament de projectes de creació de productes turístics a la província de València i els seus municipis. 
- Localització de recursos patrimonials de la província de València i la seua adaptació a la confecció de productes turístics. 
- Recopilació i confecció de dades vinculats al sector turístic, amb la recollida d’informació sobre recursos patrimonials (culturals, arquitectònics, gastronòmics, naturals, etc.). 
- Participació en les distintes fires nacionals, comarcals i locals de promoció institucional. 
Segona. Requisits dels aspirants. Els aspirants hauran de complir els requisits següents: 
1. Tindre nacionalitat espanyola o d’algun país membre de la Unió Europea. Igualment serà d’aplicació, siga quina siga la seua nacionalitat, al cònjuge dels espanyols i dels nacionals d’altres Estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguen separats de dret i als seus descendents i als del seu cònjuge sempre que no estiguen separats de dret, siguen menors de vint-i-un anys o majors de l’esmentada edat dependents. 
2. Posseir la capacitat funcional per a l’exercici de les tasques. 
3. Tindre complits setze anys i no excedir l’edat màxima de jubilació forçosa. 
4. No haver sigut separat per mitjà d’expedient disciplinari del servici de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobarse en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per a l’accés al cos o escala de funcionari o per a exercir funcions semblants a què exercien en el cas del personal laboral, en el que haguera sigut separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver sigut sotmés a sanció disciplinària o equivalent que impedisca, en el seu Estat, en els mateixos termes l’accés a l’ocupació pública. 
5. Estar en possessió de la titulació de graduat universitari o equivalent en turisme o en condicions d’obtindre’l en la data en què acabe el termini de presentació de sol·licituds. 
6. Posseir el nivell de grau mitjà de la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià o equivalent. L’equivalència en les titulacions assenyalades en els paràgrafs anteriors haurà de ser aportada per l’aspirant per mitjà de certificació expedida a este efecte per l’Administració competent. Tota la documentació acreditativa tant del compliment dels requisits de participació com dels mèrits que, si és el cas, s’al·leguen haurà d’estar redactada en qualsevol dels dos idiomes oficials en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. En el cas de documents expedits en altres llengües, estos hauran de presentar-se traduïts per traductor jurat. 
L’incompliment per part dels aspirants d’estos requisits i condicions comportarà l’exclusió del procés de selecció. 
Tercera. Presentació de sol·licituds i admissió d’aspirants. En les sol·licituds per a prendre part en el present procés, que hauran d’estar degudament emplenades, les persones aspirants manifestaran que reuneixen totes i cada una de les condicions i requisits exigits en la base segona, referides a la data de finalització del termini de presentació de sol·licituds. 
Així mateix, les sol·licituds es dirigiran al Sr. President del Patronat Provincial de Turisme de València, i es presentaran, dins del termini de 10 dies naturals a comptar del següent al de la publicació de les presents bases en el Butlletí Oficial de la Província de València [núm 73 del 18 d'avril de 2017] {del 19al 28 d'avril de 2017, a.i.}, en el Registre General de la Diputació de València, situat en el C/ Serrans, 2 baix, València o en qualsevol dels llocs que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques. 
La sol·licitud per a prendre part en el present procés, que haurà d’estar degudament emplenada per mitjans telemàtics a través del tràmit corresponent, es troba en la pàgina web,www.dival.es/turisme
Una vegada emplenada, haurà de ser impresa, firmada i presentada en format paper en el termini fixat a este efecte i en els llocs descrits en el paràgraf anterior. 
Les sol·licituds generades telemàticament i que no siguen presentades en els llocs i mode previst, no conferiran cap dret al sol·licitant. 
Els aspirants hauran de manifestar expressament que reuneixen totes i cada una de les condicions que s’exigeixen i que assumeixen el seu contingut, i acompanyaran a la sol·licitud la següent documentació, degudament compulsada:  
1. Document Nacional d’Identitat.  
2. En el cas d’estrangers, acreditació de la nacionalitat (per als que resulten ciutadans d’algun país de la UE).  
3. Títol acadèmic exigit.  
4. Acreditació del nivell de valencià.  
5. Documentació acreditativa dels mèrits al·legats, als efectes de la seua valoració, si és el cas, en la fase de concurs, de conformitat amb el barem establert en la base sisena. 
En el supòsit que es presenten fotocòpies, estes hauran de ser compulsades. 
La presentació de la instància comporta l’acceptació incondicional de les presents bases.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia