jueves, 27 de abril de 2017

4 beques de pràctiques de formació en l’Àrea de Projectes Europeus i Servicis Innovadors i Sostenibles de l’Excel·lentíssima Diputació Provincial de València.

Aprovades per la Junta de Govern de la Diputació de València, celebrada el 18 d'abril de 2017 la convocatòria de les beques de formació en l'àrea de projectes europete-vos i servicis innovadors i sostenibles de la Diputació de Valenica, s'obri el termini de presentació de sol·licituds i tramitació de les mateixes, de conformitat amb la present convocatòria.
Article primer. Objecte
El nombre total de beques previstes en la present convocatòria, es referix en l'annex I El seu objecte és rebre una beca de formació en àrees d'especial rellevància i importància tant per a la pròpia Diputació com per als municipis de la província de València com ara són els aspectes relacionats amb projectes europeus com els relacionats amb servicis innovadors i sostenibles
Les bases reguladores del programa varen ser aprovades per Acord de la Junta de Govern de 21 de febrer del 2017 i publicades en el Boletí Oficial de la Provincia numero 41 de 28 de febrero de 2017
Les ajudes econòmiques sense contraprestació que constituïxen estes beques tenen la consideració de subvencions.
Article segon. Destinataris
Podran ser destinataris/es d'estes ajudes:
a).- Estar empadronat/da en algun municipi de la província de València amb una antiguitat ininterrompuda del menys un any immediatament
anterior a la data de publicació de la present convocatòria.
b).- Estar en possessió del títol oficial universitari o de formació professional de cicle superior o equivalent per a cada especialitat requerida per al desenrotllament de la beca convocada, segons conste en annex I. En cas d'haver sigut obtingut en l'estranger deuran o bé acreditar el suplement europeu de títol o l'homologació pel Ministeri d'Educació d'acord amb la normativa vigent, Reial Decret 285/2004, de 20 de febrer, pel que es regulen les condicions d'homologació i convalidació de títols i estudis estrangers d'educació superior (BOE de 4 de març del 2004) o normativa que la substituïsca, en el moment de finalitzar el termini de presentació de sol·licituds.
c).- Ser major d'edat i no tindre complits 35 anys quan acabe el termini de presentació de sol·licituds.
d).- No estar disfrutant durant la realització de la pràctica formativa d'una altra beca o ajuda de semblant o anàloga finalitat, així com no desenrotllar activitat laboral regular amb independència de les hores que es desenrotlle.
e).- No estar incurs en alguna de les prohibicions assenyalades en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
f).- No patir malaltia o discapacitat que impedisca el compliment de les obligacions inherents a la concessió i el normal desenrotllament de les pràctiques professionals.
g).- Estar al corrent de les obligacions fiscals i amb la Seguretat Social, la qual cosa s'acreditarà per mitjà de declaració responsable.
h).- No haver sigut beneficiari d'una beca en este mateix programa. A l'efecte d'esta convocatòria es considera que ha sigut beneficiari si ha disfrutat d'una beca post per un període superior a 12 mesos en els últims dos anys.
Article tercer. Destins
Els interessats/des hauran d'indicar expressament per orde de preferència fins a dos beques d'entre els destins indicats en l'annex I sempre que complisquen els requisits exigits en el referit annex.
Article quart. Sol·licituds
1.- La publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la província de València obri un termini de 20 dies naturals a comptar del següent a la publicació per a presentar sol·licituds, així com la documentació requerida a l'efecte de justificació de requisits establits en l'article segon.{del 28 d'abril al 17 de maig de 2017, a.i.}
Presentada la sol·licitud, i excepte en els supòsits previstos en estes bases, no es podrà procedir al canvi dels destins sol·licitats ni a l'orde de preferència consignat en la sol·licitud.
La sol·licitud haver de generar-se necessàriament per mig telemàtics per Internet, havent d'imprimir el document que es genere. La instància de sol·licitud es troba en la seu electrònica de la Diputació de València ubicada en www.sede.dival.es.
Dicha sol·licitud haurà de ser firmada pel/la sol·licitant i, si és el cas, pels membres declarats de la unitat familiar i presentar-la, en paper, tal com s'indica més avall en el Registre en el termini fixat a este efecte. No s'acceptarà cap sol·licitud que no haja sigut generada via Internet.
Junt amb la sol·licitud hauran d'aportar la documentació acreditativa dels requisits que ha de complir, així com de la resta de criteris que vullga que siguen valorats.
2.- Documentació acreditativa de requisits d'obligatòria aportació:
• Original o còpia de la documentació acreditativa de la titulació d’accés.
• Còpia del NIF/ NIE/passaport.
• Original o còpia del Certificat d'empadronament en algun municipi de la província de valència en el que conste expressament l'antiguitat de la domiciliació.
• Original o còpia de qualsevol altra documentació acreditativa dels requisits d'obligatori òmplic que, si és el cas, vinguen definits i es troben reflectits en la columna d'altres mèrits.
3.-Documentació acreditativa d'altres mèrits valorables:
• Còpia de l'expedient acadèmic en base 10.
• Còpia de la documentació acreditativa d'una altra titulació d'igual o superior nivell a aquella que ha aportat per a accedir a la convocatòria.
• Còpia de la documentació acreditativa d'haver realitzat màster universitari oficial o Doctorat.
• Original o còpia de la Titulació oficial del nivell de coneixement que aportació com a idiomas.
• Còpia de la Declaració de la renda presentada de l'exercici immediatament anterior al d'esta convocatòria, tant del sol·licitant, si és el cas, com de la resta de membres de la unitat familiar que s'haja consignat en la sol·licitud.
Per a acreditar el nivell lingüístic, es tracte de requisit d'obligatori compliment o de característica valorable, s'haurà d'aportar el corresponent certificat emés per entitats competents de conformitat amb allò que s'ha disposat per l'Orde 93/2013, de11 de novembre de la Conselleria d'Educació Cultura i Esport. (Diari Oficial núm. 7151 de 13.11.2013)
Les sol·licituds, junt amb la documentació indicada, hauran de presentar-se preferentment en el Registre General de la Diputació de València, carrer Serrà número 2 de València.
Les sol·licituds generades i no presentades en registre no tindran cap eficàcia.
Quan la sol·licitud no reunisca els requisits assenyalats en l'article 66 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre , del Procediment Administratiu Comú de les administracions publique, o no s'acompanyen la documentació que, d'acord amb esta convocatòria resulten exigible al ser documents
d'aportació obligatòria per a poder accedir al programa , es requerirà a l'interessat perquè en el termini de deu dies hàbils a partir de l'endemà a la recepció de la notificació esmene la falta o acompanye els documents preceptius, amb indicació que si així no ho fera se li tindrà per desistit de la seua petició, arxivant-se sense més tràmit.
La documentació que acredite aspectes valorables en cas que no siga aportada no serà requerida per a la seua esmena i no podrà ser aportada en termini de al·legacions.
A l'efecte de la present convocatòria es considera notificació provada i fefaent la remissió per correu electrònic a l'adreça de correu indicada.
La presentació dela sol·licitud firmada pel sol·licitant i pels membres de la unitat familiar implica:
a) Que accepten les bases de la convocatòria per a la que sol·liciten beca.
b) Que totes les dades incorporades a la sol·licitud s'ajusten a la realitat.
c) Que autoritzen a la Diputació de València a obtindre, a través de les administracions corresponents, les dades necessàries comprovar la veracitat o compliment d'allò que s'ha aportat, si és el cas, i les dades necessàries de renda familiar a l'efecte de beca.
d) Que queden assabentats que la inexactitud en les circumstàncies declarades, tant en la sol·licitud com en la documentació aportada, donarà lloc a la denegació o reintegrament de la beca.
e) Que tenen coneixement de la incompatibilitat d'estes beques i que, en cas d'obtindre una altra beca o ajuda procedent de qualsevol administració o entitat pública o privada, haurà de comunicar-ho a la Diputació de València.
f) Que, manifesten la seua voluntat de rebre notificacions de forma telemàtica via correu electrònic.
... 10.1.- Dotación
• Dotación económica mensual.
La beca cuenta con una dotación bruta de 1.000€ mensuales.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia