sábado, 2 de septiembre de 2017

1 lloc de treball de docent de ciències matemàtiques. Organisme Autònom Institut del Teatre 

Per decret de la presidència de l'Organisme Autònom “Institut del Teatre”, de data 29 de juny de 2017 (núm. ref. 873/17), es van aprovar les bases i convocatòria per a la provisió temporal d'un lloc de treball de docent necessari d'acord amb el Pla d'Ordenació Acadèmica POA de l'Organisme Autònom “Institut del Teatre” següent:

CODI
Denominació
05/17-18
Ciències (Matemàtiques)

Les bases íntegres d'aquesta convocatòria han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en data 19 de juliol de 2017, i estan exposades al tauler d'anuncis de l'Organisme Autònom “Institut del Teatre” (Plaça Margarida Xirgu, s/n, 08004 Barcelona). A més, es poden consultar a la següent adreça d'internet: www.institutdelteatre.cat.
El termini de presentació de sol·licituds és de deu dies naturals, comptadors a partir del dia següent a la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC).{del 2 al 12* de setembre de 2017, a.i.}
Les sol·licituds s'han de presentar al Registre General de l'Institut del Teatre (Margarida Xirgu, s/n, 08004 Barcelona), de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.
Els successius anuncis referits a la convocatòria es publicaran al tauler d'anuncis de l'Institut del Teatre i al web.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia