martes, 6 de noviembre de 2018

8 places d'Agent de la Policia Local (C1). Bases. Ajuntament de Tavernes de la Valldigna

Resultado de imagen de tavernes de la valldigna comarcaAnunci de l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna sobre aprovació de les bases específiques que han de regir la convocatòria de les proves selectives per proveir en propietat les places d'agent de la Policía Local incloses a l'oferta d'ocupació pública. (Exp. 004-0138/2018.)
ANUNCI
Mitjançant Resolució 3404/2018, de 10 d'octubre, de la Regidoria Delegada d'Economia, Hisenda, Personal i Obres Públiques, s'ha resolt el següent:
PRIMER. Aprovar les següents bases específiques:
BASES ESPECÍFIQUES QUE HAN DE REGIR LES CONVOCATÒRIES DE LES PROVES SELECTIVES PER A PROVEIR EN PROPIETAT LES PLACES D'AGENT DE LA POLICIA LOCAL INCLOSES A L'OFERTA D'OCUPACIÓ PÚBLICA D'AQUEST AJUNTAMENT.
Primera. Objecte. 1.1. L'objecte de les presents bases es la regulació del procés selectiu per la provisió en propietat de les places d'agent de la policia local incloses a l'oferta d'ocupació pública d'aquest Ajuntament, tot això sense perjudici de les possibles ampliacions o amortitzacions que es puguen produir fins la finalització del corresponent procés selectiu.
Les característiques de les places actualment incloses a l'OPE 2018 són les següent:
Denominació: Agent de la Policia Local.
Naturalesa: personal funcionari.
Grup: C1 (art. 76 TRLEBEP).
Escala: Bàsica del Cos de la Policia Local.
Subescala: Serveis especials.
Classe: Policia Local.
Categoria: Agent.
Número places vacants OPE 2018: 10 places.
Torn preferent de selecció: 2 Torn de concurs de mobilitat; 8 Torn lliure, de les quals 3 places son reservades per al sexe femení.
Procediment de selecció: Concurs de mèrits per les places del torn de mobilitat i oposició per les places del torn lliure.
En compliment del que estableix el Pla d'Igualtat entre Homes i Dones del Personal Empleat al servei d'aquest Ajuntament, es declara esta convocatòria infrarepresentada a favor del sexe femení en haver-hi un percentatge inferior de dones en el nombre total del personal adscrit a este tipus de places en aquest Ajuntament.
Conseqüentment amb això, en cas d´empat en la puntuació final dels aspirants, tindrà preferència la persona del sexe femení. La resta de criteris de desempat establerts a les bases generals seran supletoris d'aquest anteriorment indicat.
1.2. Les places d'agent estan classificades en l'escala bàsica d'administració especial, subescala de servicis especials, classe policia local, categoria d'agent, grup de titulació C1, d'acord amb la titulació exigida per al seu ingrés.
Estan dotades amb les retribucions bàsiques del grup C1, i les complementàries que corresponguen de conformitat amb la legislació vigent i relació de llocs de treball vigent en cada moment en aquest Ajuntament.
1.3. La provisió d'estes places s'efectuarà, en primera instància, pel torn de mobilitat, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, finalitzat aquest procediment s'iniciarà el torn lliure, mitjançant el sistema d'oposició. Les places que no foren cobertes pel torn de mobilitat incrementaran les del torn lliure.
Segona. Condicions dels aspirants. Per a ser admesos a la realització de les proves selectives, els aspirants hauran de complir els següents requisits en la data en què acabe el termini de presentació d'instàncies, excepció feta del detallat en la lletra e), que haurà de referir-se al moment de terminació de les proves selectives amb la publicació de la llista d'aprovats.
2.1. Torn lliure.
a)
Tenir la nacionalitat espanyola.
b) Estar en possessió de la titulació exigida, o equivalent, per a l'accés a l'escala bàsica, subgrup C1, com són els títols de Batxiller o Tècnic (art. 76 TRLEBEP) o equivalents (Batxiller Superior, Formació Professional de 2º grau o cicle formatiu de grau mitjà de FP) o complides les condicions per a obtenir-ho en la data que finalitze el termini de presentació d'instàncies. L'equivalència haurà de ser reconeguda com a tal per l'administració competent en cada cas concret i degudament acreditat en tal sentit pels aspirants.
c) No patir cap malaltia ni defecte físic que impedisca l'exercici de les funcions, d'acord amb la totalitat de les prescripcions establides a l'Ordre de 23 de novembre de 2005, de la Conselleria de Justícia, Interior i Administracions Públiques, per la qual s'estableixen els criteris mínims per a la selecció dels policies locals de la Comunitat Valenciana en les proves físiques, psicotècniques i de reconeixement mèdic.
Així mateix es requisit tenir l'estatura mínima que es determina en 1.65 metres pels homes i 1.60 metres pe les dones.
d) Haver complit divuit anys i no excedir, si escau, l'edat màxima de jubilació forçosa.
e) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Estat, de les Comunitats Autònomes, de les Entitats Locals o de qualsevol una altra institució jurídic pública, ni trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.
f) Mancar d'antecedents penals.
g) Estar en possessió dels permisos que habiliten per a la conducció de vehicles de les classes B i A que permeta la conducció de motocicletes sense cap limitació en relació a les característiques de potència (que sobrepassen els 25 Kw) o relació potencia/pes (superior a 0,16 Kw/Kg).
h) Comprometre's a portar armes de foc i, si cal, a utilitzar-les.      [www.tavernes.es]

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia