miércoles, 2 de enero de 2019

borsa de treball d'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local. Mancomunitat de Municipis de la Safor

Resultado de imagen de Mancomunitat de Municipis de La SaforAnunci de la Mancomunitat de Municipis de La Safor sobre les bases reguladores del procés de constitució d'una borsa de treball d'agent d'ocupació i desenvolupament local.
ANUNCI
La Mancomunitat de Municipis de la Safor, per acord plenari de data 20 de desembre de 2018, ha aprovat la convocatòria i les bases reguladores per a la constitució d'una borsa de treball d'agent d'ocupació i desenvolupament local per a cobrir necessitats de caràcter temporal.
El termini per a la presentació de la sol·licitud és de 10 dies hàbils a comptar a partir del dia següent a la inserció del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de Valencia. {del 28 de desembre de 2018 a l' 11 de gener de 2019, a.i.}
Les sol·licituds hauran de presentar-se preferentment per via telemàtica a través de la seu electrònica de l'entitat (http://mancomunitatdelasafor.sedelectronica.es/), en cas contrari en el Registre de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, amb domicili a l'avinguda de la República Argentina, núm. 28, de Gandia, en horari d'oficines, o bé a través dels mitjans previstos en l'article 16.4 de la Llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.
Per a participar en el procediment hauran de complir els requisits establits en les dites bases, el text íntegre de les quals està publicat en la pàgina web de la Mancomunitat http://www.mancomunitat-safor.es.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia