viernes, 8 de julio de 2011

Convocatòria per a proveir diverses places. Ajuntament de la Vall d’Uixó (Castelló)

Resolució de 1 de juliol de 2011, de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó (Castelló), referent a la convocatòria per a proveir diverses places.
En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 71 de 9 de juny de 2011, s’han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir:
1 plaça de tècnic de gestió d’administració general, pertanyent a l’escala d’administració general, subescala de gestió, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
En el Butlletí Oficial de la Província de Castelló número 38 de 29 de març de 2011, s’han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir:
1 plaça de marmitó/marmitona (ajudant de cuina), pertanyent a l’escala d’administració especial, subescala de serveis especials, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
6 places d’auxiliar de clínica, pertanyent a l’escala d’administració especial, subescala tècnica i classe tècnics auxiliars, mitjançant el sistema d’oposició, en torn lliure.
La presentació de sol·licituds serà en 20 dies naturals, a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci en el Butlletí Oficial de l’Estat.
Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan procedisquen de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i en el tauler d’anuncis.
www.lavallduixo.es

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia