lunes, 25 de julio de 2011

normes per a la pesca de l’angula en la temporada 2011-2012.

RESOLUCIÓ de 8 de juliol de 2011, de la Direcció General de Medi Natural, de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient, per la qual s’estableixen les normes per a la pesca de l’angula en la temporada 2011-2012. [2011/8143]
Segons el que preveu l’article 5 de l’Ordre de 17 de maig de 1990, de la Conselleria d’Agricultura i Pesca, per la qual es regula amb caràcter general la pesca de l’angula a la Comunitat Valenciana, resolc:
Primer.- L’exercici de la pesca de l’angula per a la temporada 2011-2012 queda fixat per a la zona maritimoterrestre en els llocs, nombre de postes i organitzacions pesqueres preferents que es determinen a continuació:
Zona / Localitat / Nombre de postes / Organització pesquera professional preferent
Bullent / Oliva / 1 / Confraria de Pescadors del Riu Molinell
Molinell / Oliva/Pego / 4 / Confraria de Pescadors del Riu Molinell
Segon.- En cada posta només pot col·locar-se un monot homologat.
Tercer.- Sense perjudici del que indiquen els plecs de condicions particulars que de manera específica regulen l’activitat pesquera a cada zona, el període hàbil de pesca és el comprés entre la data de publicació i el 31 de març de 2012.
Quart.- Només s’hi pot pescar des de la posta de sol dels diumenges, dilluns, dimecres i dijous que no coincidisquen en dies festius fins a l’eixida del sol de l’endemà, prenent de l’almanac les hores de l’ortus i de l’ocàs.
Cinqué.- Els serveis que depenen d’aquesta Direcció General els dimarts poden capturar angules a les goles de la Comunitat Valenciana, des de la posta fins a l’eixida de sol; les captures s’han de destinar a la repoblació i l’experimentació a centres oficials.
Quan se n’obtinga el total necessari o no s’exercisca aquesta activitat, el concessionari pot ser autoritzat per a la pesca en aquest dia.
Sisé.- Queda prohibida la pesca de l’angula als llocs no previstos en l’article 1, com també la pesca per aquelles persones no autoritzades expressament.
Seté.- La presentació per les organitzacions pesqueres de sol·licituds per a l’adjudicació de la pesca de l’angula s’ha d’efectuar en aquesta temporada en els serveis territorials de la Conselleria d’Infraestructures, Territori i Medi Ambient de la província respectiva.
El termini de presentació de les sol·licituds abasta des de l’endemà de la publicació en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana fins al 30 de setembre de 2011

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia