miércoles, 6 de septiembre de 2017

borsa de treball d'Agent de la Policia Local (C1), de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna

ANUNCI
Per Resolució d’Alcaldia núm. 325/2017 de data 17 de juliol de 2017, es van aprovar les bases per a la creació d’una borsa de Policia Local de l’Ajuntament de Simat de la Valldigna. Així mateix, s’adjunten les bases reguladores de les proves selectives:
«BASES PER A LA CREACIÓ D’UNA BORSA DE POLICIA LOCAL DE L’AJUNTAMENT DE SIMAT DE LA VALLDIGNA
L’Ajuntament de Simat de la Valldigna per motius d’urgència obri convocatòria pública per a la constitució d’una borsa de treball d’acord amb les següents bases.
1. Objecte i termini de vigència de la borsa. És objecte de les presents bases establir les normes rectores per a la constitució d’una borsa de treball que servirà de base per als nomenaments interins de funcionaris que realitza l’Ajuntament per a proveir llocs de treball d’agent de la Policia Local (Escala Bàsica, grup C, subgrup C1), per qualsevol causa, ja siga per acumulació de tasques o com a conseqüència de vacants o substitucions, o per qualsevol altre motiu legal de nomenament interí. ...
4. Presentació d’instàncies. Els que desitgen prendre part d’esta convocatòria hauran de sol·licitar-ho per mitjà d’instància dirigida a l’Alcaldia en què faran constar que es reuneixen els requisits exigits en la base tercera.
Les sol·licituds es presentaran en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament, acompanyades de la documentació acreditativa dels requisits segons el que s’estableix en les bases o bé per mitjà del procediment que regula l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre.
La convocatòria es publicarà en el Tauler d’Edictes de la Corporació, en la pàgina web de l’Ajuntament i al Butlletí Oficial de la Província.
El termini de presentació de sol·licituds serà de deu dies hàbils comptats des del següent a aquell en què aparega publicat l’anunci de la present convocatòria al Butlletí Oficial de la Província.{del 6 al 19 de septiembre de 2017, a.i.} La resta d’anuncis apareixeran únicament en el Tauler d’Edictes d’este Ajuntament i en la pàgina web.   www.simat.org

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia