jueves, 2 de noviembre de 2017

1 plaza de Técnico de Gestión de Administración Especial [Tècnic/a Mitjà/na Administració Especial, Tècnic/a Gestió adscrita al Servei d’Hisenda - Intervenció.], del Ayuntamiento de Vilafranca del Penedès (Barcelona)

En el «Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona», de fecha 9 de octubre de 2017, y en el «Diario Oficial de la Generalitat de Catalunya» n.º 7469, de fecha 6 de octubre de 2017, se han publicado íntegramente las bases que han de regir la convocatoria para proveer:
Una plaza de Técnico de Gestión de Administración Especial, de la plantilla de personal funcionario, a cubrir por el sistema de concurso-oposición, en turno libre.
El plazo de presentación de solicitudes será de veinte días naturales, a contar desde el día siguiente a la publicación de este anuncio en el «Boletín Oficial del Estado». {del 3 al 22 de noviembre de 2017, a.i.}
Los sucesivos anuncios de esta convocatoria, cuando procedan, de conformidad con las bases, se publicarán en el tablón de edictos del Ayuntamiento y la web municipal. www.vilafranca.cat
---------------------------
BASES DEL CONCURS-OPOSICIÓ PER A LA SELECCIÓ D’UN TÈCNIC/A GESTIÓ D’ADMINISTRACIÓ ESPECIAL ADSCRITA AL SERVEI D’INTERVENCIÓ
1. Objecte de la convocatòria: Aquestes bases tenen per objecte la regulació del procediment per a la selecció d’un/a Tècnic/a Gestió d’Administració Especial
adscrita a Intervenció:
Plantilla de personal funcionari.
Denominació : Tècnic/a Mitjà/na Administració Especial, Tècnic/a Gestió adscrita al
Servei d’Hisenda - Intervenció.
Escala: Administració Especial, subescala Tècnica, classe Tècnic/a Gestió.
Grup: A, subgrup A2. Complement de Destinació 20.
Adscripció orgànica: Servei d’Hisenda
Tipologia de jornada: Jornada ordinària.
Nombre de places: 1.
Sistema de selecció: Concurs oposició.
Les retribucions a percebre seran les que corresponguin en el moment de cobrir la necessitat, segons la plaça i la categoria professional i les retribucions vigents a l'Ajuntament.
2. Requisits de participació. Els i les aspirants hauran de reunir, amb referència a la data de finalització del termini de presentació d’instàncies, els requisits següents:
a) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels altres Estats membres de la Unió Europea o d’Estats als quals, en virtut de Tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea. També podran accedir, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, els cònjuges dels espanyols i dels nacionals d’altres Estats membres de la Unió Europea, sempre que no estiguin separats de dret, així com els seus descendents o els del cònjuge sempre que no estiguin separats de dret i siguin menors de 21 anys o majors, dependents.
b) Tenir 16 anys i no haver complert 65 en la data que finalitzi el termini de presentació de sol·licituds.
c) Posseir la capacitat funcional pel desenvolupament de les tasques.
d) No haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol de les administracions públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les comunitats autònomes, ni trobar-se en inhabilitació absoluta o especial per a ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial, per accedir al cos o escala de funcionari, o per exercir funcions similars a les que desenvolupaven en el cas del personal laboral, del qual hagi estat separat o inhabilitat. En el cas de ser nacional d’un altre Estat, no ha de trobar-se inhabilitat o en situació equivalent ni haver estat sotmès a sanció disciplinària o equivalent que impedeixi en el seu Estat, en els mateixos termes per accedir a l’ocupació pública.
e) Estar en possessió d’algun dels següents títols: Graduat universitari en Administració i Direcció d’Empreses, Graduat universitari en Economia, Graduat universitari en Comptabilitat i Finances o Graduat en Ciències Empresarials o equivalent que habiliti per l’accés a llocs de treball del subgrup A2. Si es tracta d'un títol obtingut a l'estranger, cal disposar, si escau, de l'homologació corresponent del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport.
f) Estar en possessió del certificat de nivell C de català de la Secretaria de Política Lingüística o equivalent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia