miércoles, 29 de noviembre de 2017

2.000 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Ensenyament, de Catalunya: 373 Mestres, 1602 Professors d'ensenyament secundari, 14 Professors d'escoles oficials d'idiomes (francés), 11 Professors d'arts plàstiques i disseny.

Obrir convocatòria de concurs oposició per a l'ingrés i accés a la funció pública docent de 2.000 places per a cossos de funcionaris docents del Departament d'Ensenyament, que corresponen a les incloses a l'oferta parcial d'ocupació pública per a l'any 2017 i per a l'adquisició de noves especialitats, d'acord amb les bases que es detallen als annexos 1 i 2.
Annex
Índex
Annex 1: Bases de la convocatòria dels procediments d'ingrés i accés.
1. Normes generals
1.1 Places convocades. Es convoca concurs oposició per cobrir 2.000 places.
La distribució per cossos és la que es detalla a continuació:
Codi: 597
Cos: Mestres
Nombre de places: 373
Codi: 590
Cos: Professors d'ensenyament secundari
Nombre de places: 1.602.
Codi: 592
Cos: Professors d'escoles oficials d'idiomes (francés)
Nombre de places: 14.
Codi: 595
Cos: Professors d'arts plàstiques i disseny
Nombre de places: 11.
Es reserva un 5% del total de places convocades als aspirants que reunint les condicions generals i específiques exigides per a l'ingrés al cos al qual opten, tinguin reconeguda pels òrgans competents una disminució física de grau igual o superior al 33%.
...
1.2 Normativa aplicable.
2. Requisits dels aspirants
2.1 Requisits generals.
2.2 Requisits específics.
2.2.1 Per a l'ingrés al cos de mestres.
2.2.2 Per a l'ingrés al cos de professors d'ensenyament secundari.
2.2.3 Per a l'ingrés al cos de professors d'escoles oficials d'idiomes.
2.2.4 Per a l'ingrés al cos de professors d'arts plàstiques i disseny.
2.3 Requisits específics per participar per la reserva per a aspirants amb discapacitat.
2.4 Requisits específics per participar en el procediment d'accés a cossos docents de grup superior.
2.5 Requisits específics per participar en el procediment d'accés a un cos del mateix grup i nivell de complement de destinació.
2.6 Data del compliment dels requisits.
3. Sol·licituds i termini de presentació
3.1 Presentació. 3.1.1 A través de la pàgina d'Internet: ensenyament.gencat.cat /Professors/Oposicions/Ingrés i accés a cossos docents, els aspirants tenen a la seva disposició la sol·licitud que han de formalitzar mitjançant procediment telemàtic.
La sol·licitud es considera presentada i registrada davant l'Administració en el moment en què sigui tramesa per via telemàtica.
L'aspirant, una vegada realitzada la tramitació telemàtica, rep un correu electrònic de confirmació on hi ha l'identificador de la sol·licitud. Aquest correu electrònic és la confirmació de la presentació telemàtica.
El DNI, NIE o passaport i l'identificador de la sol·licitud serveixen per accedir a la sol·licitud a través de la pàgina d'Internet del Departament d'Ensenyament abans esmentada, consultar l'estat, obtenir el resguard i la carta de pagament i accedir al pagament electrònic dels drets de participació.
En la mateixa pàgina d'internet també pot consultar la llista d'admesos i exclosos i l'actuació del tribunal on estigui assignat.
Així mateix també es considera presentada davant l'Administració la sol·licitud en paper que es presenti en qualsevol dels llocs que preveu l'article 25 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya.
3.1.2 L'aspirant, després d'haver rebut el correu electrònic amb l'identificador de la sol·licitud pot fer efectiu l'abonament dels drets de participació en aquesta convocatòria. Tot i la presentació, la sol·licitud no tindrà efectes fins que no s'hagi comprovat el pagament efectiu d'aquests drets.
3.1.3 Únicament es pot presentar més d'una sol·licitud de participació quan l'aspirant opti a més d'una especialitat del mateix o de diferent cos, però en cap cas pot optar a una mateixa especialitat per procediments de selecció diferents. No obstant això, la presentació de més d'una sol·licitud no implica que l'aspirant pugui assistir a l'acte de presentació o a la realització de la prova de tots els tribunals on hagi estat assignat.
3.2 Instruccions per emplenar la sol·licitud.
3.2.1 Formalització de la sol·licitud.
3.2.2 Aspirants amb discapacitat.
3.2.3 Formació acadèmica i didàctica.
...
3.4 Termini de presentació. El termini de presentació de sol·licituds serà de l'1 al 20 de desembre de 2017 ambdós inclosos.
3.5 Preferència d'àmbit territorial on realitzar les proves. En formalitzar la sol·licitud, l'aspirant ha d'indicar l'àrea territorial on vol fer les proves per tal que, sempre que això sigui possible, es pugui tenir en compte la seva preferència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia