domingo, 19 de noviembre de 2017

1 tècnic/a de Turisme (A2). Ajuntament del Vendrell (Tarragona)

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 13 de novembre de 2017, ha adoptat entre d'altres, aprovar les següents bases reguladores:
BASES REGULADORES DEL PROCÉS SELECTIU PER A LA PROVISIÓ D'UN LLOC DE TREBALL DE TÈCNIC/A DE TURISME DE L'AJUNTAMENT DEL VENDRELL, COFINANÇAT PEL FONS EUROPEU DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL (FEDER) DE LA UNIÓ EUROPEA, EN EL MARC DEL PROGRAMA OPERATIU FEDER DE CATALUNYA 2014-2020, OBJECTIU D'INVERSIÓ EN CREIXEMENT I OCUPACIÓ.
PRIMERA. Objecte de la convocatòria. L'objecte de les presents bases és regular el procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs-oposició, per a la cobertura d'un lloc de treball de tècnic/a de turisme (subgrup professional A2) de l'Ajuntament del Vendrell, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Objectiu d'inversió en creixement i ocupació.   ...
1.2 Característiques del lloc de treball:
Denominació: Tècnic/a de turisme
Grup de classificació: A2
Categoria: Tècnic/a de grau mig
Àrea: Promoció Econòmica
El lloc de treball de tècnic/a de turisme requereix disponibilitat horària (caps de setmana i festius inclosos) i comporta desplaçaments amb regularitat a altres institucions i ajuntaments (dins i fora de la comarca).
TERCERA. Requisits dels aspirants. Els aspirants hauran de reunir, d'acord amb la base tercera de les bases generals, en la data de finalització del termini de presentació d'instàncies, els requisits específics següents:
a) Estar en possessió d'un títol universitari de Grau, Llicenciatura o Diplomatura universitària dins l'àmbit de les Ciències Socials i Jurídiques, Ciències o Arts i Humanitats, o bé estar en condicions d'obtenir-lo abans de la data de finalització del termini d'admissió de sol·licituds.
En el cas de titulacions obtingudes a l'estranger, han d'estar acompanyades de l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de la homologació i consolidació dels títols i estudis estrangers.
b) Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat nivell C1 de català) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.
c) Acreditar les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en què el castellà sigui llengua oficial, que tenen coneixements de llengua castellana de nivell superior o nivell C2.
Aquest coneixement s'acreditarà mitjançant la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:
- Certificat conforme han cursat la primària, la secundària o el batxillerat a l'Estat Espanyol.
- Diploma d'espanyol que estableix el RD 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
- Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
d) Disposar de permís de conduir de classe B en vigor, i disponibilitat de vehicle propi per efectuar aquells desplaçaments per territoris no inclosos dins la xarxa de transport públic.
e) No patir cap malaltia ni estar afectat per cap impediment físic o psíquic que impossibiliti el normal exercici de les funcions pròpies del lloc de treball.
f) No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant expedient disciplinari del servei de qualsevol administració pública.
g) No estar afectat per cap del motius d'incompatibilitat continguts en la Llei 53/1984, de 26 de desembre.
QUARTA. Presentació d'instàncies. El termini de presentació de les sol·licituds serà de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al BOPT. El text íntegre de les bases reguladores es publicarà al DOGC [Número 7497 Data 17/11/2017], i atesa la urgència d'aquest procediment els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web municipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre general de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-publica
Les instàncies es podran presentar també en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, havent- t'ho de comunicar immediatament aquest fet a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net).

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia