sábado, 18 de noviembre de 2017

1 professor/a de llenguatge musical. Patronat Municipal Auditori Pau Casals del Vendrell (Tarragona)

Per Decret de la Presidència del Patronat Municipal Auditori Pau Casals núm. 91, de 13 de novembre de 2017, s'ha resolt:
Primer.- Aprovar les bases reguladores de l'esmentat procés de selecció i disposar que s'efectuïn tots els tràmits necessaris, amb caràcter d'urgència, per dur a terme la convocatòria.
Segon.- Convocar el procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició, per a la provisió, en règim d'interinitat, del lloc de treball de professor/a de Llenguatge musical, de la plantilla de personal laboral del Patronat Municipal Auditori Pau Casals, i la constitució d'una borsa de treball per cobrir necessitats de caràcter temporal de l'Escola Municipal de Música Pau Casals. www.auditoripaucasals.cat
Tercer.- Publicar les bases íntegrament al DOGC, i donar-ne publicitat al BOPT, al Tauler d'anuncis de l'Ajuntament, i a la web municipal.
“Bases reguladores del procés selectiu per a la provisió, en règim d'interinitat, d'un lloc de treball de professor/a de llenguatge musical de la plantilla de personal laboral del Patronat Municipal Auditori Pau Casals, i la constitució d'una borsa de treball. 
PRIMERA. Objecte de la convocatòria. És objecte de les presents bases regular el procés selectiu, mitjançant concurs oposició, per a la cobertura en règim d'interinitat i fins convocatòria pública de la plaça amb caràcter laboral fix, del lloc de treball de professor/a de llenguatge musical, assimilat al grup A1 de titulació, així com la creació d'una Borsa de treball per disposar de professorat especialista als efectes de substitucions en règim de contracte laboral temporal, i amb jornada de treball en funció de les necessitats docents de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.
Al procés selectiu, li és d'aplicació el procediment de tramitació d'urgència, i es regirà, a més, per les Bases generals publicades al BOPT núm. 124, de 31 de maig de 2010. En cas de discrepància, prevaldran les presents bases específiques.
SEGONA. Requisits generals dels aspirants. Per participar en aquesta convocatòria, els aspirants han de complir els requisits següents, amb anterioritat a la finalització del termini de presentació de sol·licituds:
a) Tenir la nacionalitat espanyola o d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, sigui aplicable la lliure circulació de treballadors.
Igualment podran ser admesos els estrangers que no siguin nacionals dels Estats membres de la UE amb residència legal a l'estat espanyol, d'acord amb allò previst a l'article 57.4 de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic.
b) Posseir el certificat de coneixements de nivell de suficiència de llengua catalana orals i escrits (certificat nivell C1 de català) o alguna de les titulacions equivalents d'acord amb el Decret 152/2001, de 29 de maig, sobre avaluació i certificació de coneixements de català, modificat pel Decret 3/2014, de 7 de gener, i l'Ordre VCP/491/2009, de 12 de novembre, per la qual es refonen i s'actualitzen els títols, diplomes i certificats equivalents als certificats de coneixements de català de la Secretaria de Política Lingüística.
c) Acreditar les persones aspirants que no tinguin la nacionalitat espanyola i no siguin originàries de països en què el castellà sigui llengua oficial, que tenen coneixements de llengua castellana de nivell superior o nivell C2.
Aquest coneixement s'acreditarà mitjançant la presentació d'un dels documents que s'indiquen a continuació:
- Certificat conforme han cursat la primària, la secundària o el batxillerat a l'Estat Espanyol.
- Diploma d'espanyol que estableix el RD 1137/2002, de 31 d'octubre, o equivalent, o certificació acadèmica que acrediti haver superat totes les proves dirigides a l'obtenció d'aquest.
- Certificat d'aptitud en espanyol per a estrangers expedit per les escoles oficials d'idiomes.
d) No patir cap malaltia ni disminució que impedeixi el desenvolupament de les corresponents funcions.
e) No estar inhabilitat, per sentència ferma, per a l'exercici de les funcions públiques ni haver estat separat, per resolució disciplinària ferma, del servei de cap Administració pública.
TERCERA. Requisits específics dels aspirants.
En cas de titulacions obtingudes a l'estranger (original o bé prèviament compulsat) s'hi ha d'adjuntar l'ordre ministerial de reconeixement del títol expedit, de conformitat amb la normativa reguladora de l'homologació i consolidació de títols i estudis estrangers.
QUARTA. Presentació de sol·licituds.  El termini de presentació de les sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 18 al 27 de novembre de 2017, a.i.} Tanmateix, les bases reguladores i els successius anuncis es faran públics al Tauler d'anuncis i en el web municipal, dins l'apartat d'Oferta d'ocupació pública.
Les sol·licituds es presentaran mitjançant instància normalitzada d'admissió a convocatòria, degudament signada per la persona aspirant, al Registre general de l'Ajuntament del Vendrell, presencialment en suport paper al Servei d'Atenció al Ciutadà ubicat a la Plaça Vella, 1 (de dilluns a divendres de 8h a 14h), o bé en suport digital a través del web municipal dins l'apartat Seu electrònica i transparència, adjuntant a la instància genèrica la sol·licitud específica d'admissió a convocatòria de proves selectives, que es pot descarregar directament a l'enllaç http://www.elvendrell.net/ajuntament/oferta-docupacio-publica
Les instàncies es podran presentar també en la forma que determina l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les Administracions Públiques. En aquest supòsit l'aspirant haurà de comunicar-ho immediatament a l'Ajuntament del Vendrell, via correu electrònic dirigit al Servei de Recursos Humans (serveirrhh@elvendrell.net), dins el termini de presentació d'instàncies.
Les sol·licituds s'han de presentar donant compliment al previst a la base cinquena i sisena de les Bases generals, en relació amb l'acreditació de requisits i mèrits, i aniran acompanyades d'un currículum vitae.
Amb la formalització i presentació de la instància corresponent per prendre part en la convocatòria els/les aspirants donen el seu consentiment al tractament de les dades de caràcter personal que es derivin de la gestió i tramitació del procés selectiu, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal. Igualment, la formalització de la sol·licitud implica l'acceptació i coneixement del contingut d'aquestes bases. https://seu-e.cat/es/web/elvendrell

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia