lunes, 20 de noviembre de 2017

1 tècnic d'administració especial (TAE), adscrit als serveis jurídics del Consell Comarcal de la Garrotxa (Girona)

El Consell de Presidència del Consell Comarcal de la Garrotxa, en la sessió duta a terme el passat 9 de novembre de 2017, va acordar aprovar les bases i la convocatòria del concurs-oposició que ha de regir la selecció del lloc de treball de tècnic d'administració especial (TAE), adscrit als serveis jurídics del Consell Comarcal de la Garrotxa, que s'ha de proveir amb caràcter interí.
Les bases per participar en el procés de selecció seran publicades íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Girona.
Simultàniament es va aprovar la convocatòria del concurs que ha de regir el procediment de selecció de funcionari interí per la provisió de la plaça. Els interessats hauran de presentar les instàncies a través de la plataforma e-TRAC que trobareu a la web del Consell Comarcal de la Garrotxa (www.garrotxa.cat) en el termini de 20 dies naturals a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia