miércoles, 15 de noviembre de 2017

17 places d’infermer o infermera, per concurs oposició pel torn lliure, del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

http://www.temario-oposiciones.com/enfermeros-del-consorcio-hospitalario-provincial-de-castellon-temario-parte-especifica-vol-iii-9788499248554.jpgPublicada en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana número 7953 de 9 de gener de 2017 i en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló núm. 31 de desembre de 2016, la Resolució número 1145 de data 27 de desembre de 2016 de la presidenta del Consell de Govern per mitjà de la qual s’aprova l’oferta d’ocupació pública del Consorci de 2016, es procedeix a convocar concurs oposició pel torn lliure per a la cobertura de les 17 places d’infermer/a anunciades, i per a això es regeixen les bases següents: 
Bases de la convocatòria 
1. Normes generals 1.1. Es convoquen proves selectives pel torn d’accés lliure per a la provisió de 17 places vacants de personal laboral del subgrup A2, d’infermer/a, escala administració especial, enquadrades en la plantilla de personal laboral del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló i incloses en l’Oferta d’Ocupació Pública del Consoci de 2016. El nombre de places convocades corresponent a la categoria professional d’infermer o infermera podran veure’s incrementades amb les places vacants que en aquesta mateixa categoria professional s’hagen produït o es produïsquen d’ara en avant i siguen Incorporades a oferta d’ocupació pública que siga aprovada i publicada, sempre que aquesta oferta, així mateix, es corresponga a qualsevol dels exercicis durant els quals legalment pot fer-se efectiva la present convocatòria, i sempre amb el límit de la data en què es publique la llista definitiva d’admesos en el procés selectiu.  
1.2. El procés selectiu es durà a terme per mitjà del sistema de concurs oposició.  
1.3. De conformitat amb la legislació vigent, es realitza la reserva de la quota de 2 places per als qui tinguen la condició legal de persones amb grau de diversitat funcional igual o superior al 33 %, d’acord amb allò que s’ha establit pels apartats 1 i 2 de l’article 4 del text refós de la Llei general de drets de les persones amb discapacitat i de la seua inclusió social, aprovat pel Reial decret legislatiu 1/2013, de 29 de novembre. Així mateix, i en compliment del que disposa la normativa de funció pública, de les 2 places reservades a la quota de persones amb discapacitat funcional, 1 de les places estarà reservada per a ser coberta per una persona que acredite discapacitat intel·lectual i 1 per a persones que acrediten qualsevol altre tipus de discapacitat. 
2. Requisits de les persones aspirants Les condicions per a l’admissió a les proves hauran de reunir-se en el moment de finalització del termini de presentació de sol·licituds i mantindre’s durant tot el procés selectiu, fins al moment de la presa de possessió. 
a) Requisits generals 2.1. Posseir la nacionalitat espanyola o de qualsevol altre estat membre de la Unió Europea, així com d’aquells estats a què, en virtut de tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per Espanya, s’aplique la lliure circulació de treballadors en els termes en què aquesta es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Unió Europea, o ostentar aquest dret d’acord amb el que preveu el Reial Decret 543/2001, de 18 de maig. Independentment de la nacionalitat, podran participar-hi el cònjuge de les espanyoles i els espanyols i de les persones nacionals d’altres estats membres de la Unió Europea, i quan així ho preveja el tractat corresponent, el cònjuge dels nacionals d’algun estat en què s’aplique la llibertat de circulació dels treballadors, sempre que no estiguen separats de dret. Així mateix i amb les mateixes condicions que els cònjuges, podran participar-hi els descendents i els del seu cònjuge, menors de vint-i-un anys o majors d’aquesta edat dependents. 
2.2. Tindre complits setze anys i no haver complit l’edat de jubilació forçosa.  
2.3. Posseir dins del termini de sol·licituds especificat en aquesta convocatòria el títol de diplomat universitari o grau d’infermeria, ATS/ DUE o l’equivalent, o tindre complides les condicions per a obtindre’l. En el cas de titulacions obtingudes en l’estranger, s’haurà d’estar en possessió de la credencial que acredite la seua homologació. 
2.4. Posseir la capacitat funcional necessària per al desenvolupament de les tasques que es deriven del corresponent nomenament, capacitat que s’acreditarà en el termini requerit en aquesta convocatòria per mitjà de certificat mèdic, i la presa de possessió quedarà supeditada a la superació d’aquest requisit. 
2.5. No haver sigut separat o separada, o haver-se revocat el seu nomenament com a personal funcionari interí, amb caràcter ferm per mitjà de procediment disciplinari de cap administració pública o òrgan constitucional o estatutari, ni trobar-se inhabilitat/da per sentència ferma per a l’exercici de qualssevol funcions públiques o de les pròpies del cos, agrupació professional o escala objecte de la convocatòria. 
En el cas de personal laboral, no trobar-se inhabilitat/da per sentència ferma o com a conseqüència d’haver sigut acomiadat/da disciplinàriament de forma procedent, per a exercir funcions semblants a les pròpies de la categoria professional a què es pretén accedir. Si es tracta de persones nacionals d’altres estats, no trobar-se inhabilitades o en situació equivalent ni haver sigut sotmeses a sanció disciplinària o equivalent que impedisca en els mateixos termes en el seu Estat l’accés a l’ocupació pública.  
2.6. Haver ingressat la taxa de participació, en el cas de no estar exempt/a d’aquesta, segons s’especifica en la base 3 d’aquesta convocatòria
b) Moment en què s’ha d’acreditar el compliment dels requisits per a concursar La documentació que acredite els requisits per a participar en la quota de persones amb diversitat funcional, així com als efectes d’exempció o minoració de la taxa de participació, ser membre de família nombrosa general o especial o de família monoparental general o especial o víctima de violència sobre la dona, serà aportada físicament durant el termini de presentació de sol·licituds en els registres especificats en la base 3.3, per mitjà de l’entrega de la fotocòpia compulsada d’aquesta, en l’anvers i el revers. 
La resta de requisits s’acreditaran també per mitjà de fotocòpia degudament compulsada en l’anvers i el revers de cada document, i hauran de ser aportats dins del termini establit en la base 6.5 d’aquesta resolució, després de la superació del concurs oposició.  
3. Sol·licituds 3.1. Les persones aspirants només podran participar a través d’un dels dos sistemes de selecció establits, és a dir, torn lliure o promoció interna, per a una mateixa categoria. La quota de persones amb diversitat funcional només estarà inclosa en el sistema d’accés pel torn lliure.  
3.2. Les persones interessades a participar en el concurs oposició hauran d’emplenar la sol·licitud que figura en la pàgina oficial del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló (www.hospitalprovincial.es), seguint les instruccions que figuren en aquesta. Hauran d’imprimir els dos exemplars de què consta la dita sol·licitud, i hauran de pagar els drets de participació (17,73 €), en el cas de no estar-ne exempt/a, per mitjà de transferència bancària al número de compte BANKIA ES04 2038 6182 9564 0000 0272, que apareix en la sol·licitud, i caldrà indicar el nom i els cognoms de l’aspirant en el justificant de pagament.
Els dos exemplars de la sol·licitud i el justificant de pagament dels drets de participació hauran de presentar-se en un dels registres especificats en el punt 3.3. El personal que acredite la condició de persona amb diversitat funcional amb un grau igual o superior al 33 % estarà exempt del pagament dels drets, tal com estableix la vigent Llei de taxes de la Generalitat Valenciana. Així mateix estarà exempt del pagament dels drets de participació el personal que acredite la seua condició de membre de família nombrosa de categoria especial o de família monoparental de categoria especial. 
També estaran exemptes del pagament de la taxa les víctimes d’actes de violència, la condició de les quals siga acreditada pels mitjans previstos en la Llei 7/2012, de 23 de novembre, de la Generalitat, integral contra la violència sobre la dona en l’àmbit de la Comunitat Valenciana. El personal que acredite la seua condició de membre de família nombrosa de categoria general o de família monoparental de categoria general gaudirà d’una bonificació del 50 % dels drets de participació. 
L’impagament de la taxa dins del termini de sol·licituds, excepte els casos d’exempció referits, suposarà l’exclusió del procés selectiu, i serà únicament esmenable un eventual error en l’import ingressat. 
A més, les persones aspirants presentaran una declaració responsable en què manifesten que reuneixen tots i cada un dels requisits exigits, referits sempre a la data d’expiració del termini de presentació de sol·licituds, i els hauran d’acreditar posteriorment, en el cas que siguen seleccionats, i que s’insereix en la sol·licitud normalitzada d’inscripció.  
3.3. Les sol·licituds es podran presentar en el Registre General del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, o en la forma que determina l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. 
En el cas de la presentació en les oficines de correus, les instàncies es presentaren en sobre obert, a fi que per l’empleat que admeta l’enviament, s’estampe el segell de dates en el document, de manera que apareguen, amb claredat, el nom de l’oficina i la data de presentació. Ha d’aparéixer el segell de certificat en el sobre exterior i en la sol·licitud/instància de participació en el procés selectiu. Els terminis de presentació en l’oficina de correus són els mateixos que els de la convocatòria. La persona interessada es quedarà amb un dels exemplars de la sol·licitud que els servirà de justificant.  
3.4. El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació d’aquesta convocatòria en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. Si el dia de finalització és inhàbil, el termini finalitzarà al següent dia hàbil. {del 14 de novembre al 13 de desembre de 2017, a.i.}

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia