viernes, 24 de noviembre de 2017

borsa d'ocupació per al lloc d'Especialista de Brigades Forestals (Ref.02-2017). Divalterra, S.A.

ANUNCI
El Consell d'Administració ha acordat realitzar una modificació en les bases reguladores del procés de selecció que van ser publicades en el B.O.P. nº 105 de data 02-06-2017, i com a conseqüència, obrir un nou termini de presentació de sol·licituds.
Les persones interessades poden consultar la causa d'aquesta modificació i les noves bases completes d'aquesta convocatòria en l'apartat "OCUPACIÓ" de la web de l'empresa (www.divalterra.es). Així mateix, l'anunci de la convocatòria es publicarà en la secció "TAULÓ D'ACTUALITAT" de la web de la DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA (www.dival.es), i en el tauler de anuncis del SERVEF.
Es disposarà de 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà a la publicació d'aquest anunci en el B.O.P., per a presentar les sol·licituds i tota la documentació necessària segons s'indica en les bases reguladores d'aquesta convocatòria. {del 25 de novembre al 14 de desembre de 2017, a.i.}
Els/les aspirants que ja van presentar la seua sol·licitud en la convocatòria inicial no hauran de presentar-la de nou ja que segueix estant vigent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia