miércoles, 29 de noviembre de 2017

bases oposició Enginyer/a (A2), de l'Ajuntament de Xirivella (L'Horta-València)

Edicte de l'Ajuntament de Xirivella sobre bases oposició enginyer. EDICTE MITJANÇANT EL PRESENT EDICTE ES FAN PÚBLIQUES LES BASES ESPECÍFIQUES QUE REGIRAN EN EL PROCÉS DE SELECCIÓ, COM A FUNCIONARI EN PROPIETAT, D'UNA PLAÇA DE PERSONAL ENGINYER VACANT PER OPOSICIÓ, VACANT EN LA PLANTILLA DE L'AJUNTAMENT DE XIRIVELLA, APROVADES PER RESOLUCIÓ DE LA REGIDORIA DE PERSONAL I SEGURETAT NÚM. 2339/2017, DE DATA 27 DE OCTUBRE.
Disposició preliminar: D'acord amb la relació de llocs de treball (RPT) d'aquest Ajuntament, l'aprovació del pressupost general municipal de l'exercici 2016 i la normativa corresponent del Catàleg de Llocs de Treball, es realitza la convocatòria que regirà el procés de selecció en propietat de la plaça que es detalla a continuació, pel sistema d'oposició torn lliure, vacant en la plantilla, inclosa en l'ampliació la OEP que correspon a l'exercici 2016 i ...
SISTEMA DE SELECCIÓ: OPOSICIÓ TORN LLIURE Una plaça de personal enginyer de l'escala d'administració especial, subescala técnica, classe mitjana, grup A, subgrup A2, lloc de treball núm. 112, de la RPT, nivell de destinació d'entrada 21.
REQUISITS: Els que estableixen les Bases Generals, acordades pel Ple el 18/12/2003, amb les modificacions puntals de determinats aspectes en posteriors acords plenaris, de data 15/4/2004, publicades en BOP 121, de data 22 de maig de 2004, modificades pel Ple en sessió de data 16/09/2004, publicades en BOP 290, de data 6/12/2004, modificades pel el Ple de l'Ajuntament, amb sessió de data 29-11-2007, publicades en BOP núm. 61, de data 12/03/2008. modificació de data 28 de març de 2013, punt 3.5, el qual ha esdevingut definitiu per absència de reclamacions, publicat en BOP 90, de data 17 d'abril del 2013, i els establerts en el perfil del lloc de treball convocat: Titulació: Títol de Grau o Enginyeria o Arquitectura Tècnica.
- A més es podrà accedir de les Enginyeries o Arquitectures superiors.
- En qualsevol cas es requerirà estar en possessió del certificat de qualificació individual en baixa tensió de categoria bàsica (itc-bt-03 reial decret 842/2002, de 2 de agost). L'acreditació d'este coneixement podrà fer-se a través de la presentació del certificat esmentat, llevat d'aquells casos on es pressuposa el compliment del requisit establit en l'apartat 1 de l'Apèndix de la ITC-BT-03 del REBT en relació amb l'incís b) de l'apartat 4 de dita ITC per a desenrotllar l'activitat com «instal·lador de baixa tensió», en qualsevol de les seues dos categories (Bàsica i Especialista) i modalitats dins de la categoria Especialista (tal i com assenyala la Secretaria General d'Industria i de la Xicoteta i Mitjana Empresa, del Ministeri d'Economia, Industria i Competitivitat).
PERFIL LINGÜÍSTICO: C1-3 (nivell mitjà de valencià). L'acreditació dels requisits es farà d'acord amb el que estableix la base 12 de les Bases Generals. En el cas del perfil lingüístic, es podrà optar per realitzar l'exercici establit en la fase d'oposició, el qual serà obligatori i eliminatori i, per tant, s'haurà d'obtindre la qualificació d'APTE per acreditar el requisit. Aquest exercici serà previ a la fase de selecció.
Base primera: El termini de presentació de sol·licituds serà de vint dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte d'aquestes bases en el BUTLLETÍ OFICIAL DE L'ESTAT.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia