sábado, 18 de noviembre de 2017

borsa d'auxiliars d'atenció turística pel Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (Conv. 2017/PMT-02)

La presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, en data 2 de novembre de 2017, ha acordat la convocatòria i ha aprovat les bases que regiran la convocatòria del procés selectiu lliure, pel sistema de concurs, per a ampliar la borsa d'auxiliars d'atenció turística pel Patronat Municipal de Turisme, amb caràcter de personal interí o de durada determinada (Conv. 2017/PMT-02), per tal de cobrir les necessitats temporals, les incidències i baixes de la plantilla, per a cobrir places vacants o substitucions en règim d'interinitat.
CONDICIONS QUE HAURAN DE REUNIR LES PERSONES ASPIRANTS. Per prendre part en el concurs són requisits necessaris:
a) Tenir complerts 16 anys d'edat.
b) Tenir nacionalitat espanyola o de qualsevol dels països membres de la Unió Europea o la dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, és aplicable la lliure circulació de treballadors. Els/les estrangers/eres amb residència legal a Espanya també es podran presentar, per a formar par de la borsa per a les possibles contractacions en règim laboral, en compliment de l'article 10 de la Llei orgànica 4/2000, 11 de gener, sobre drets i llibertats dels estrangers a Espanya i la seva integració social, modificat per la Llei orgànica 8/2000, de 22 de desembre.
c) Tenir coneixements de nivell de suficiència C1 de llengua catalana (nivell C). Aquests coneixements s'acreditaran documentalment.
d) Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària obligatòria o un d'equivalent o superior. En cas que la titulació esmentada hagi estat obtinguda a l'estranger caldrà que prèviament hagi estat concedida la corresponent homologació pel Ministeri d'Educació.
e) Estar en possessió del nivell B1 d'anglès del Marc Comú Europeu de Referència per a les llengües (MCER) o titulació equivalent.
TERMINI PRESENTACIÓ INSTÀNCIES. El termini de presentació d'instàncies s'obrirà al dia següent de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria a la seu electrònica de l'ajuntament de Tarragona, i finalitzarà transcorreguts 10 dies naturals comptats a partir de l'endemà de la publicació de l'anunci d'aquesta convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.{del 18 al 27 de novembre de 2017, a.i.}
Les bases complertes de la referida convocatòria es troben exposades íntegrament a la seu electrònica de l'ajuntament de Tarragona. https://seu.tarragona.cat
La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia