jueves, 2 de noviembre de 2017

borsa de Tècnics de Transparència i Protecció de Dades. Ajuntament de Sagunt (Camp de Morvedre-València)

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/09/Localitzaci%C3%B3_de_Sagunt_respecte_del_Camp_de_Morvedre.pngAnunci de l'Excel·lentíssim Ajuntament de Sagunt sobre convocatòria de un procediment selectiu per a la formació de una borsa de la categoria de Tècnics de Transparència i Protecció de Dades (Exp. 000783/2017-PS).
ANUNCI
La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària que tingué lloc el dèsset de febrer de dos mil dèsset va adoptar acord d'aprovació de les Bases que han de regir en la convocatòria del procediment selectiu per a la formació d'una borsa de treball de la categoria de Técnic de Transparència i Protecció de Dades per al seu nomenament interí o la seua posterior contractació laboral, si és procedent, mitjançant el sistema de concurs-oposició. En el seu compliment, les mencionades Bases específiques van ser publicades en el BOP número 48 de 9 de març del 2017, quedant així obert el termini de presentació d'instàncies, de conformitat amb les Bases Generals aprovades per aquesta Administració per acord de la Junta de Govern Local de data 13 de novembre del 2015 i publicades en el Butlletí Oficial de la província de València número 228 de data 26 de novembre 2015 que va finalitzar el passat 2 d'abril 2016.
Vist que finalitzat el procediment selectiu i segons consta en les actes del Tribunal Qualificador nomenat a aquest efecte, de dates 23 i 29 de maig i 2 i 5 de juny de 2017, cap dels aspirants va superar els exercicis que amb caràcter obligatori assenyalaven les bases de referencia.
Vista igualment la petició que des de la Delegació de Transparència es formula per a iniciar novament el procediment selectiu per a la formació d'una borsa d'ocupació temporal de la categoria professional de Tècnic de Transparència, una vegada que les bases que ho regulen ja van ser objecte de negociació preceptiva i d'aprovació per part de la Junta de Govern Local i per tant la vigencia.
Per tot això, esta regidoria, fent ús dels facultats que atorga la legislació vigent, concretament el que preceptua l'article 21.1. h) de la Llei 7/21985, de 2 d'abril, Reguladora dels Bases del Règim Local, i que li han sigut expressament delegades per l'Alcaldia mitjançant una Resolució 321 de 17 de juny del 2015, resolc:
UNIC.- Convocar un procediment selectiu per a la contratació y posterior formació de una borsa de la categoría de Tècnics de Transparència i Protecció de Dades, establint un periode de presentació d'instancies de 10 díes hàbils a contar des-de el día següent a la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de la Província de València {del 3 al 16 de novembre de 2017, a.i.} i la pàgina web institucional d'aquest Ajuntament de conformitat amb el que disposen les Bases dalt anomenades aprovades per Resolució d'Alcaldia número 638 de 31 de juliol de 2015.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia