martes, 22 de octubre de 2019

1 plaça d'Administratiu/iva de l'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp.

BASES QUE HAN DE REGULAR EL PROCÉS DE SELECCIÓ, MITJANÇANT CONVOCATÒRIA EN RÈGIM DE TORN OBERT, D'1 PLAÇA D'ADMINISTRATIU/VA DE L'ÀREA DE SERVEIS SOCIALS (C1) DEL CONSELL COMARCAL DEL BAIX CAMP
1. Convocatòria de la plaça Aquesta convocatòria es correspon a l'oferta pública d'ocupació aprovada pel Consell Comarcal del Baix Camp per acord de Ple de 17 d'abril de 2018.
Aquesta convocatòria es correspon a la provisió d'1 plaça d'administrativa de l'àrea de serveis socials del CCBC, dins la taxa del 90 % de les places ocupades temporalment des d'abans del 31/12/2013, que presten serveis d'assistència directa a usuaris de serveis socials.
El lloc de treball s'identifica a continuació:
04.01.00.02 Administratiu/va. Serveis Socials. Categoria C1. Laboral
Aquest lloc de treball figura a la plantilla del Consell Comarcal i està dotat pressupostàriament, segons l'acord de Ple de 18 de desembre de 2018.
2. Objecte i característiques de les places És objecte de la present convocatòria la regulació del procés de selecció, mitjançant el sistema de concurs oposició, per seleccionar i proveir 1 plaça d'administratiu de l'àrea de serveis socials del CCBC subjectes al règim laboral, d'acord amb la plantilla i la valoració de llocs de treball aprovada per acord de Ple de 19 de desembre de 2017.
La convocatòria per poder participar en aquest procés de selecció és oberta, per la qual cosa es podran presentar totes les persones aspirants que acreditin reunir els requisits establerts en aquestes Bases.
Les característiques generals del lloc que es convoca són les següents:
- Denominació de la plaça segons la plantilla: Administratiu/va
- Règim: Laboral
- Retribució: segons conveni
- Número de places convocades: 1
- Grup de classificació: Administrativa (grup C1)
- Sistema de selecció: concurs oposició.
- Torn: obert
- Dedicació: jornada complerta
El sistema de selecció emprat és el concurs oposició, de conformitat amb allò que disposa l'article 91 del Decret 214/90, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de personal al servei de les entitats locals.
L'horari feiner i la jornada de treball seran els que regeix per al personal del Consell Comarcal del Baix Camp, segons l'acord vigent de condicions de treball, sense perjudici de les variacions que, per exigències del servei, estableixi la Presidència de la corporació a proposta de la Gerència. El lloc de treball pot estar emplaçat tant a les dependències municipals com a la seu de les corporacions municipals que hagin delegat aquesta competència al Consell Comarcal.
S'estableix un període de prova de 2 mesos a comptar des de la data de presa de possessió del càrrec.
Abans que finalitzi aquest termini, la Presidència del Consell Comarcal avaluarà motivadament la tasca desenvolupada per la persona nomenada, per la qual cosa comptarà amb l'informe de la Gerència del Consell Comarcal i, si s'escau, aquells altres que estimi pertinents.
Si no es formula una avaluació negativa, s'aprovarà la continuïtat de la relació laboral establerta inicialment en règim de pràctiques i, en canvi, si la valoració és negativa, es comunicarà al treballador/a que s'extingeix la relació de treball sense responsabilitat imputable a l'Administració.
3. Requisits que han de reunir els/les aspirants
a) Tenir la nacionalitat espanyola o d'algun dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de persones.
També podran ser admesos, el/la cònjuge i els descendents del/a cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals de qualsevol dels estats indicats en el paràgraf anterior, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de vint-i-un anys o majors d'aquesta edat dependents.
b) Haver complert els 18 anys d'edat i no superar l'edat establerta per a la jubilació forçosa fixada per la llei.
c) Posseir la capacitat funcional per a realitzar les tasques
d) No haver estar separat per causa d'expedient disciplinari del servei de cap de les administracions públiques, ni trobar-se inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques.
e) Si es tracta de persones estrangeres hauran d'acreditar mitjançant declaració jurada o promesa que no es troben sotmesos a sanció disciplinària o condemna penal que impedeixi, en el seu Estat, l'accés a la funció pública.
f) Estar en possessió del títol oficial de batxiller, formació professional de segon grau o equivalent.
g) Estar en possessió del certificat de coneixements de llengua catalana nivell de suficiència (certificat C) que expedeix la direcció General de Política Lingüística o alguna de les titulacions equivalents, d'acord amb el Decret 3/2014, de 7 de gener, sobre avaluació i certificació de coneixements de català. Les persones aspirants que no acreditin documentalment els coneixements de llengua catalana hauran de superar una prova específica de coneixements, amb caràcter obligatori i eliminatori, la qual es qualificarà d'apte o no apte. L'acreditació del nivell de llengua catalana es podrà efectuar fins a la realització de la prova.
h) Estar en possessió del carnet de conduir B i disponibilitat de vehicle propi atès que, per les funcions del lloc de treball, pot ser necessari desplaçar-se a diferents corporacions municipals de la comarca i institucions de la demarcació.
4. Presentació de sol·licituds i termini  Les instàncies sol·licitant prendre part en el concurs-oposició, en les quals els/les aspirants hauran de manifestar expressament que reuneixen totes i cadascuna de les condicions exigides en les Bases, s'adreçaran a la Presidència del Consell Comarcal del Baix Camp i es presentaran davant el registre d'entrada del Consell Comarcal (Carrer Dr. Ferran núm. 8 de Reus, CP núm. 43202).
Les sol·licituds aniran acompanyades de la següent documentació:
a) Currículum Vitae de l'aspirant
b) Fotocòpia simple del Número d'Identificació Fiscal (NIF). En el cas de nacionals membres d'altres estats de la Unió Europea o d'aquells Estats en què sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors/es, fotocòpia compulsada del document que acrediti la seva nacionalitat.
c) Fotocòpia del títol acadèmic.
d) Fotocòpia dels justificants acreditatius dels mèrits que s'al·leguin per a la seva valoració en la fase de concurs.
El tribunal qualificador no tindrà en compte altres mèrits que els que es presentin i justifiquin en aquest tràmit.
Per acreditar l'experiència professional cal aportar algun document on constin la categoria professional, la data d'inici i la data de finalització. Si s'aporta la vida laboral, s'ha d'acompanyar amb documents que acreditin la categoria. També es pot aportar l'últim rebut de salari on constin l'antiguitat i la categoria. Per acreditar treballs en el sector públic s'ha d'aportar un certificat de serveis prestats.
e) La seva adreça electrònica a efectes de notificacions
f) Adaptacions necessàries que creguin adients per a realitzar les proves en el supòsit de persones disminuïdes.
g) Certificació acreditativa del nivell de català exigit, expedit pel centre oficial, en el cas de trobar-se exempt de realitzar l'exercici de català.
Les persones aspirants han de manifestar en aquesta sol·licitud que reuneixen tots i cadascun dels requisits exigits a la base segona d'aquestes bases, d'acord amb les condicions establertes per la legislació vigent.
Amb la formalització i presentació de la sol·licitud, la persona aspirant autoritza el tractament de les dades personals que són necessàries per prendre part en la convocatòria i per a la resta de tramitació del procés selectiu, d'acord amb la normativa vigent.
En els certificats de cursos de formació haurà de constar el nombre d'hores o el valor en crèdits. Els mèrits obtinguts a l'estranger s'han d'acreditar mitjançant certificats degudament traduïts a qualsevol de les llengües oficials a Catalunya.
El termini hàbil per presentar les instàncies finalitza després de transcórrer vint dies naturals, a comptar des del dia següent a la data de publicació de l'anunci de la convocatòria al DOGC. {del 23 d'octubre a l' 11 de novembre de 2019, a.i.}
Així mateix, les persones aspirants hauran d'ingressar a favor del Consell Comarcal, en el moment de presentació de la instància i del currículum, l'import de 12,02 EUR, en concepte de drets d'examen, de conformitat amb la taxa aprovada per l'Ordenança fiscal núm. 1 del Consell Comarcal.
En cas de persones que estiguin a l'atur s'estarà al que preveu l'esmentada Ordenança fiscal, quedant exempts de pagar aquesta taxa.    www.baixcamp.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Este espacio es para dejar tu opinión, y para que tod@s podais colaborar en las mejoras de este servicio de la Agrupación Socialista de Xàbia